Doktorn ringde på en söndag.

2010-01-31 15:04:51 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Ja han ringde för en timme sen. Han hade skickat brev till Linköping, och jag berättade att ja inte flimmrat nu och att jag haft flimmer varje dag i en vecka innan. Då sa han att dem redan hade bevis på mitt flimmer från den 18e när ja var på akuten. Sen visste han inte äns att jag hade mitt r-test på mig :S.. Bra koll dem har haha.

Max börjar växa ur sitt halsband o vi måste köpa nåt nytt snarast. Men det är en djungel med olika halsband. Får se vad det blir.


Kallt för vissa

2010-01-31 13:49:21 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..Pepsi värmer sig i husses famn.

Jag tror jag fick flimmer

2010-01-31 12:01:48 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Imorse kl 05.30 vaknade jag av att hjärtat rusade, det bankade inte som det brukar göra men slog rätt snabbt för jag kände mig jättekonstig. Kunde inte ta mig upp utan tvingades ligga kvar och försöka somna om. Väckte sambon o sa du måste ut med hundarna o det gjorde han. Sen när han kom tillbax måste ja somnat till för då vaknade jag och sen somnade om igen . Jag hoppas att det var nån slags flimmer episod men ja är inte säker.
Skulle ju vara skönt o slippa flimmret för alltid, men om det ska komma igen nästa vecka när ja inte har dosan på mig kan det ju faktiskt komma ordentligt nu.

En kvällsbild

2010-01-30 23:30:22 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Har precis kommit hem från Butlers, var ju ute och åt ikväll, det blev planka för min del mmmm. Nu sitter jag med myskläder en morgonrock och 2 filtar och fryser ihjäl.
Ännu en stressfylld dag

2010-01-29 21:24:53 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Har äntligen fått i mig mat, hm... kl 20.00 inte bra, hade inte ätit något alls innan.
Jag skulle ju åka till linköping förut och tänkte ta det lungt innan dess. Men grannen kom o knacka på och sa att dem ska sopa igen och att dem ställt fram nya skyltar att det är parkeringsförbud. Då var det bara att flytta på bilarna som var helt igenskottade IGEN! Tog ut hundarna på en långis och sen fick dem ensamtränas medans jag försökte få ut den första bilen. Jag började vid 12 och blev klar 14. Började med att sparka bort snön och gräva med händerna. Sen kom en snäll man och försökte knuffa på bilen, men vi lyckades inte. Fick gå upp till grannen och fråga om en spade. Efter det stod jag och skotta bort all snö tills jag fick ut bilen. In till hundarna, tog ut dem på en promenad igen och tillbax in. Sen tog ja spaden och började skotta fram den andra bilen som var ännu mer insnöad. När jag hade skottat bort rätt mycket skulle jag starta bilen men inget hände. Parkeringsvakterna kom och skulle sätta böter men jag bad dem vänta lite för jag skulle fixa detta och flytta på bilen.
Ringde en vän som kom och hjälpte mig med starkablar och tillslut fick jag igång bilen. Skrämde en äldre tant när jag burnade ut ur parkeringsfickan. Det var en äldre bil och den är jag inte lika rädd om så det var full gas fram och tillbaka, så det rök om hela gatan typ.. Flyttade tillslut bilen och då var klockan redan så mycket att jag bara sprang in och tog med mig hundarna och åkte och lämna dem hos mamma . Sen åkte jag vidare till Linköping och bilköpet är fixat :) På tisdag skriver vi på papprena och på ons eller tors får vi bilen.

Nu ska jag ta mig ett varmt bad och faktiskt gå o sova.


Det var någon som ville se min ekg dosa. Vill inte ta kort på mina bröst så jag hittade en liten bild på google. Från den går det två sladdar till två plattor som sitter klistrade på kroppen, en på bröstet och en under.

Trevligt besök

2010-01-29 11:20:28 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår höll jag som sagt igång hela dan, men inget flimmer är det inte typiskt.
Vid halv 18 kom M´s kusin Bella och vi gick till hemköp för att handla mat och tvättmedel. Sen gick ja ner i tvätten o la in 2 proppfulla maskiner. Efter det lagade vi wok o sen gick vi båda ner i tvätten och ensamtränade hundarna.
Dem fick vara ensamna kanske 3 tillfällen varav ett lite längre. Men inte ett ljud från dem. Så duktiga mina små killar. Sen satt jag och Bella och prata om allt möjligt, väldigt trevligt var det. O tack för hjälpen med tvätten :)

Imorse kl kvart över 5 när M skulle till jobbet gick jag ner och hämtade all tvätt som inte var torr än :/.
Sen försov sig hans jobbkompis så jag höll honom sällskap en 1h sen blev jag så illamående att jag var tvungen att sova. Vet inte vart det där illamåendet kommer ifrån, men jag vill iaf ha mitt flimmer så läkarna ser något resultat.

Senare vid halv 3 ska jag lämna in min bil i linköping för en värdering och få provköra den nya bilen.
Så då tycker jag att alla ni håller tummarna att allt ser bra ut och att vi slipper kontantinstatsen !

Helt förstörd

2010-01-28 12:35:05 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Gick ut en kvart tidigare för jag visste att bilen skulle vara full av snö. HELA bilen var under snö.
Tur var det en snäll tjej som skottade ut sin bil samtidigt och lånade ut en liten spade till mig.
En halvtimme tog det att komma ut, sen iväg till gymmet. Fastnade på parkeringen och fick hjälp därifrån sen.
Kom till en korsning och fastnade i en backe, en jä-la kärring fattade inte att min bil gled bakåt och hon fortsatte komma närmare och närmare tills jag gick ut o skrek på henne. När alla bilar hade åkt om så fick jag backa och ta sats. Sen kom en till stackare bakom mig och satte sig fast..

Nu är jag hemma och mår jätte illa, tror jag måste kräkas snart.

Hörs senare

Slita ut hjärtat.

2010-01-28 09:45:50 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Ja det är det jag snart ska göra, ska ta mig till gymmet och träna 1h. Har ju på mig ett R-test (ekgdosa) . Jag har inte flimmrat sen jag fick den. Skönt för min del, men typiskt när jag vill att dem ska se att jag fortvarande flimmrar efter operationen och om det är någon skillnad. Därför ska jag ta saken i egna händer och framkalla ett flimmer.

På r-testet spelas in hjärtrytmen in hela tiden så får man 5 ggr att trycka om man vill uppmärksamma på något extra. Igår fick jag smärta i hjärtat när jag sov då tröck jag, men sen kändes det precis som flimmer och jag har för mig att jag tröck en gång till, men jag kan ha drömt det. Vaknade iaf imorse och mådde bra.

Ska försöka skotta ut min bil på något sett. Den är helt igensnödad och igenskopad. KUL. Har inget att skotta med heller så det får bli händerna och fötterna .. wish me luck!

Ny bil

2010-01-27 17:35:01 / 9 kommentarer kommentera inlägget?..


Om allting flyter på som det ska så får vi en ny bil på måndag. Kanske inte en ny men en v50. Lite äldre modell men måndadskostanden sjunker med 1500 så det tycker jag är värt. Sen är det så jobbigt med c30 att dörrarna är så himla stora och det är jobbigt med 2 hundar lösa i den. 
På fredag ska vi kolla på den andra bilen och dem ska ta in våran och kolla igenom den. Våra skador drar dem bara av självrisken på och det blir pengar över till kontantinsatsen. Riktigt skönt ska det bli med en stor bil igen.

Imorgon kl 10.30 ska jag träna på badet. Och på lördag ska jag gå ut och äta med mina kusiner och våra gemensamma kompisar. Men nu ska jag kolla till maten som står i ungen, lasangette blir det mmmmm.

Ps. Typiskt att jag inte flimmrat en ända dag när jag har min ekg dosa..

Max snabblärd

2010-01-27 10:18:09 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


På sistonde så har jag märkt att Max börjar lära sig saker rätt snabbt. Som många vet så är Pepsi väldigt lydig och förstår när man ber honom tex gå ner, stanna, hoppa upp osv. Max är ju inte rumsren än, men jag tror han har blivit det mer eller mindre nu. Vi har en tidning som han alltid kissar på men nu räcker det med en blick på honom så springer han mot balkongdörren. Samma sak när dem ska äta så utan att jag behövt säga något sätter han sig ner och tittar på mig tills jag säger varsegod. Är riktigt stolt över min bruna kille!
Pepsi är inte så mycket för att ta ögonkontakt men han lyder ändå. Men Max gillar verkligen att söka kontakt och gör det ofta. Så det gäller att ha med mig mycket godis så det inte tar slut under promenaderna.Förresten fan vad det snöar idag, jag som ska till Linköping snart och se om vi kan byta in våran bil, mot en kombi!


Och en sak till, någon som vet varför texten blir mindre i vissa inlägg ? Jag blir inte klok på det vill inte ha minitext så fort jag lägger upp en bild..


Väntar på svärmor och städar

2010-01-26 19:16:22 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu är jag klar med städningen, har dammsugit, diskat och torkat golv. Stängde in hundarna i köket så det inte skulle bli tassmärken efter dem. Max gillar ju jaga moppen. Sen tränade jag ensamträning och gick ner och boka tvättid samt gick ut med sopor och återvinning. Nu väntar jag på svärmor som ska komma vid halv 8.

Mkt uppdatering idag.

2010-01-26 13:33:04 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Posten kom nyss och med posten kom ett välkommns brev från SKK/ÖKK + deras tidning Hundsport.
Kul läsning och sen får man reda på vad som händer och kommande utställningar och så.
Nu ska jag betala in till Kelpie klubben sen är jag klar med allt och redo för att sätta igång. Men måste förståss vänta till Max blivit lite äldre.Imorgon ska jag fixa skadorna på min bil och sen byta in den eller sälja den privat, ska ta mig till Linköping och prata med rejmes där ist för här i norrköping.
Men jag behöver en ny bil snarast, då Max växer och jag vill inte ha 2 hundar lösa i bilen.


Adobe after effects

2010-01-26 12:49:35 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu har jag lagt photoshop åt sidan och ska ge mig på aftereffects ist. Men det är för avancerat, än så länge fattar jag ingenting. Har gjort en klassisk demon face video som alla gör, sök demon face på youtube så får nu se vad jag menar. Jag har mycket kvar att lära. Men det är kul att sysselsätta sig med något och samtidigt lära sig.

Vi får se hur det går, kanske lägger upp några flashiga videos här (i wish) hehe

Drömmer mig bort

2010-01-26 12:18:21 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


...Till stockholm. Skulle vara skönt att ha lite pengar att shoppa för i sthlm, sätta sig på nån fin restaurang och äta god mat och slippa alla bekymmer. Vore ju skönare att vara utomlands men just nu får ja inte åka nånstans så det blir sthlm jag vill till. Alla äldre husen får mig känna längtan efter Polen.
Men men .. tillbaka till verkligheten. Idag var jag på hjärtmottagningen och fick min ekg dosa som jag ska ha till på måndag, sen gick ja till Ak och proverna var lite för höga och eftersom jag äter så små doser så kan dem inte riktigt hitta en bra balans, för tar dem bort en halv så sjunker värdena och jag kan knappt äta mer en 1 halv.
Så nu ska ja försöka äta en fjärdedel, får se hur det går, dem är rätt små tabletterna.

Hörde mig för lite och det lutar mot en ny operation :/,.. Sen ska dem kontakta min läkare så jag får reda lite på vad som pågår.

Senare idag ska jag till mamma och få mat, sen ska svärmor komma hit och jag ska visa henne lite om internetbetalning. Ska bli mysigt o prata lite.
2 bilder när jag och Ida var i sthlm och shoppade. Vi var helt slut när vi tog dem här bilderna, vi hade gått i ung 8h


Tillbaka

2010-01-25 14:53:12 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag är väl någorlunda tillbaka. Ringde vill Vc idag men dem kunde inte ta emot mig för min läkare inte kunde boka tider. Hur sjukt är inte det ? Som dem flesta vet så forskar min ordinarie läkare väldigt mycket och finns inte mycket till hands, därför har jag fått en läkare på vc som jag ska söka mig till när jag inte mår bra.
Men vart ska jag vända mig nu ? Jag har snart inga tårar kvar, mitt huvud bultar och mina ögon är svullna.
Har snart inga mer krafter att hämta. Det ända som håller min gnista upp är mina små hundar.
Får se hur det går imorgon när jag ska få den där ekg dosan, ska försöka få nån kontakt med min läkare då.

Hundarna mår iaf toppen. Max vaccinerades imorse och var så duktig han låg och myste på det där bordet och kände inte alls när han blev stucken. Pepsi fick en långis med mig när Max kom hem från vetten. Och nu snart ska vi hitta på något kul.


Dålig uppdatering

2010-01-22 15:06:40 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


Min lille bebisMax var ute och sprang i snön igår och när vi åkte hem så fick han jätte ont och skrek. Blev superorolig (inte sovit en blund inatt) Men idag fick vi komma till veterinären.
Han har fått myosit det är typ som träningsverk eller sträckning hos oss människor, som blir till en liten inflammation i muskeln.
Doktorn sträckte ut musklerna och tryckte hårt och böjde åt alla håll, sen fick vi gå fram och tillbaka i en korridor.
Han såg att han haltade till med baktassen första steget sen släppte det. Sen hittade han den ömma punkten och då började Max skrika som han gjorde igår. Efter det la vi honom på bordet och doktorn kände i analen på hans bäcken och leder inifrån, Max sa inte ett pip och det såg bra ut. Sen somnade han när han fick lite massage.

Vi fick utskrivet Metacam som är lite muskelavslappnande men han tyckte inte vi behövde hämta ut det. För Max såg ganska återhämtad ut.

När vi kom hem så stannade jag på samma ställe som han blev rädd på  igår och vi gick ut som vanligt och han brydde sig inte alls längre (sköönt). Nu sover dem utslagna. Och den närmaste veckan blir det bara promenader på plan mark och inget pulsande i snön.

Nu ska jag sova, när jag äntligen har slappnat av kom tröttheten.


Mina två busande änglar!

Hatar mitt liv ibland

2010-01-21 06:35:48 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår vid 23 gick jag o la mig eftersom jag skulle upp tidigt. Såg halva slumdog millionare och kände att flimmret hoppade igång.. Hoppas hoppas det försvinner tills imorn bitti tänkte jag. Men icke.. SÅ TYPISKT när jag ser fram emot nåt så ska det alltid förstöras :(  Förlåt karina ! Är as trött men kan inte sova. Vad ska man göra fortstätta ligga i sängen o lyssna på hjärtats olika takter och försöka tala in sig själv att nu hoppar det tillbaka.

Ligga sked

2010-01-20 21:35:44 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Satt i sovrummet vid datorn och hörde en massa konstiga ljud från hundarna, vände mig om och såg dem ligga sked med varandra och småbusa.. kunde inte hålla mig för skratt och sprang för o hämta kameran men hittade bara mobilen. Fick iaf en lite halvdålig bild på dem, sen busade dem som vanligt igen o det hann jag ta några kort med systemkameran.Ak mottagningen

2010-01-20 16:43:01 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Imorse var jag på Ak efter att lämnat av hundarna hos mamma. Värdena låg bra 2.0 precis som dem ska ligga :)
Skönt det men jag måste ändå dit nästa vecka för jag ska få den där ekg dosan som jag ska gå med en vecka.
Sen fick jag ett frikort till :) Något positivt med allt iaf, mitt gick ju ut den 18e, o nu har jag gratis sjukvård fram till 2011 :).

Imorgon ska jag simma med min kusin Karina. Blir o gå upp 06 för ja ska skjutsa M till jobbet. Han jobbar i stan imorn.

Nu ska jag laga mat och gå ut med hundarna.

Ibland är det kul o städa

2010-01-19 19:01:35 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


när man hittar roliga böcker som den här


Den väluppfostrade hunden.

Vi vägde Pepsi o Max förut.. Pepsi ligger stadigt på sina 4.5 kilo medans Max växer som ogräs 8.5 kilo :)


Ny dag nya tag

2010-01-19 15:34:50 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Va skönt att vakna upp med en lite stel nacke istället för total smärta. Nu har jag mjukat upp den ännu mer med en massa tigerbalsam. Gick inte till Ak idag heller utan ringde o sa att jag kommer imorgon. Berättade också att dem hade gett mig ibumetin som jag inte får äta. Dem skulle kontakta den personen och tala om varför man inte får äta det när man waranbehandlas. Skönt att nån tar saker o ting på allvar.

I söndags var vi på IKEA och köpte lite möbler , en sängstomme, hallmöbel och ett databord.
Vi rensade hela sovrummet för det var det ända rummet vi inte hade gjort något i sen flytten så det såg förjävligt ut.


Pepsi blev trött i röran och somnade bland en massa skräp


Den andra terroristen somnade mitt i sitt busande med alla kartonger

Idag har jag aktiverat dem för fullt så nu ligger dem helt utslagna. Var ju tvungen ta igen efter igår :)

Imorn blir det Ak igen och den 26e till läkaren.

Alltid nåt..

2010-01-18 18:57:52 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag vaknade jag av att det kändes konstigt i nacken. Gick upp tog ett bad och sen ringde jag hit mamma som gick ut med hundarna. Sen satte jag mig i soffan och kom inte upp.. Det gjorde så jävla ont i nacken.
Ida och hennes kusin kom hit, först fick vi ringa hyresbostäder för dem inte kom in och jag kunde inte komma ur soffan. Sen kom dem och ringde ambulansen. Ambulansen kom och tog ekg och sånt, men misstänte att det kunde varit en propp så dem tog med mig in. (Efter mycket krångel och smärta). Väl på akuten blev ja inte så trevligt bemött.. Det är bara nackspärr sa dem, alla har haft det och det gör ont, vi har inte tid att ha dig här så du får åka hem sa dem. Ingen undersökning gjorde dem. Dem gav mig 2 ipren (som jag inte får äta) och dexofen. Sen kom M och skulle hämta hem mig. Men hur ? Jag kunde inte röra mig. Då började sköterskan inse hur ont jag egentligen hade. Så jag fick en stesolid. Blev helt borta och äntligen kunde jag sätta mig upp och åka hem.
Nu börjar tabletten sluta verka lite så jag försöker röra mig så länge som möjligt. Gör allt i slowmotion och M bara skrattar för jag inte kan prata rent.

Hur mycket otur kan man ha egentligen.. Skulle till Ak imorn men det kan jag inte för jag kan inte köra bil och om nacken blir stel igen så kommer ja inte komma upp ur sängen.

Promenad

2010-01-16 19:41:05 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag var vi på promnad med vårat kusinbarn. Jag och mina 2 kusiner.
Vi gick ner till strömmen och matade ankorna och sen gick vi och tände ljus på 2 gravar som låg på 2 olika kyrkogårdar. Blev en lång bit att gå hela 3 timmar. Jag fick dra vagnen, dem tyckte jag skulle träna för det snart skulle bli min tur o få barn.. Tillslut fick jag så ont i ljumsken att jag knappt kunde gå igen..Pepsi fick följa med men Max fick stanna hemma med husse.. Lite för långt o gå när man fortvarande är bebis !

 


Lille Alexander tyckte Pepsi kunde få mat istället för ankorna


Pepsi fick sig en ny favorit :)


Skk och Id smink

2010-01-15 15:16:26 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Äntligen fick jag mitt medlemskort från Skk så nu ska jag bli medlem i Kelpieklubben oxå :)
Fick även mitt ID smink idag och har testat det men är inte så värst nöjd. Känner mig torr och stram.
Jag ska prova en gång utan primern och se om det känns bättre. För jag hade en likadan primer från makeupstore och den kände jag likadant med . Så jag hoppas verkligen det är den..

Smart jag är tänkte lägga upp två bilder på mina grejer men det stog en massa personuppgifter som ja glömde ta bort hehe ... Så nu får det bli ett bildlöst inlägg


Lång dag

2010-01-14 22:03:39 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag gick jag upp vid 09 och tog en dusch sen kom min kusin och hämtade mig och vi åkte till min andra kusin som nyligen fått barn. Så söt och liten var hon jag vågade knappt hålla i henne.

Efter det åkte vi vidare till sing thai och åt lunch as gott. När jag kom hem tog jag hundarna och åkte ut till skärblacka och träffade en fd jobbarkompis med hennes två hundar Tolla och Busan länk finns på sidan av bloggen. Vi gick en skogspromenad det var trevligt, och kul att hundarna gick så bra ihop :)

Nu på kvällen såg jag på en riktig bra film grät mig igenom nästan hela filmen. Det är en sån film man tänker på i flera dar efteråt.Förresten så fick jag mitt 9de flimmer nu .. Hoppas att det är slutet på dem nu, kanske därför dem kommer så tätt..


Video bus

2010-01-13 22:24:14 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..
UPDATE : TRYCK PÅ HQ KNAPPEN FÖR ATT SE VIDEON

Skogspromenad

2010-01-13 17:10:58 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Var nyss på skogspromenad med hundarna det va skönt nu är dem lungna :) Imorgon på morgonen ska jag träffa min kusins barn för första gången hon fick en flicka på julafton :)
Sen ska jag träffa sötisarna Tolla och Busan :) Ska bli kul !
Ak igen

2010-01-13 13:45:16 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Då har jag varit där och Pk värdet låg på 4.1 vilket är på tok för högt jag ska ligga mellan 2.0-2.5 efter ablationen. Inte konstigt att jag haft näsblod. Hon ville även att jag skulle kolla mitt blodtryck på vc för jag ser som stjärnor fast det är en stor klump framför ena ögat till o från. Nu ska jag försöka sova lite till när hundarna är trötta. Sen ska jag ta ut dem till skogen. Nån som vill följa med ?

AK imorgon

2010-01-12 23:06:23 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


När jag äntligen vill ta sovmorgon så fixar jag själv så jag måste upp tidigt igen :) Ska ju til Ak och kolla mina värden eftersom jag fortvarande blöder näsblod.. Det slutar när jag lutar mig bakåt men då smakar det i munnen ist. Nyss började det blöda kraftigt igen.. Undrar hur mycket man kan blöda igentligen. Skulle tagit en halv waran förut men jag hoppar över den. Vill inte att det ska bli värre. Det har varit en ganska tråkig kväll , tur jag hade Bella som förgyllde min tid på skype :) Snart kommer sambon hem från jobbet då ska jag laga mat, men jag är inte hungrig längre :( Vill bara sova.. Hundarna sover som stockar

Fortvarande näsblod.

2010-01-12 17:06:25 / 4 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu har jag haft näsblod sen kl 06 :S börjar få huvudvärk och känna mig lite yr.
Det blöder inte lika kraftigt hela tiden. Men irriterande att det smakar blod i hela munnen hela dan.
Det blir värre om jag nyser då rinner det ganska mycket. Bläää trodde jag skulle klara mig utan näsblod hela livet faktiskt :) Har beställt Id smink oxå och det blev skickat idag så kul :) Får det direkt hem i brevlådan med :)

Hundarna har bråkat hela dan idag förutom när dem sovit då.. Jag vill att dem ska ligga och putsa varandra, men det kanske tar längre tid. Max har blivit riktigt tuff, han bryr sig inte längre när man säger åt honom utan tittar på en och viftar på svansen, typ va vill du morsan tror du jag är rädd för dig. En riktig skitunge !

För mycket waran

2010-01-12 09:04:35 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Vaknade kl 06 av att att jag hade mardrömmar samtidigt som Max pep. Gick upp tog ut Max ur hagen och släppte ut honom. När jag stod o titta ut på honom genom fönstret kände jag att jag var jättesnorig torkade bort med handen och blev äcklad för det kom massa blött.. Ropade in Max och gick till toan för att tvätta av mig, när jag tände lampan var jag helt blodig. Jag hade fått näsblod för första gången i mitt liv. Har inte äns haft det som barn eller om man ramlat eller blivit slagen. Väntade till kl 08 o ringde ak som tyckte jag skulle komma in idag och ta ett extra prov, så dem kan ordinera en ny dos.

Usch har varit helt nojjig, det är säkert normalt med näsblod men bara för jag aldrig haft det känns det konstigt.
Nu ska jag göra ordning mig och åka till badhuset och simma och basta!

En liten bild

2010-01-11 18:21:57 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..Otrevliga människa

2010-01-11 14:07:17 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Elektrikern kom förbi och precis då satte sig Max och bajsade inne.. Jag sa att han bara var valp och att det kan hända olyckor ibland. Då var han skittjurig o sa åt mig ta bort hundarna, när jag innan i telefon varnade honom för 2 busfrön, då var han okej med det.. Jag tog ut hundarna och  gick lät konversationen ¨såhär:


Elektriker- Vems sladd är det här ?

Jag- Min !?

Elektriker- Har du användt den till diskmaskinen ?

Jag - Nej.

Elektriker- Varför har du skalat på den för ?

Jag- Jag har inte skalat på något och det är en gammal sladd, den går inte äns nånstans i den här lägenheten.

Elektriker- Du verkar inte vara rädd om livet.

Jag- Nej det är jag inte (sur)

Elektriker- Muttrar för sig sj.Sladden är en gammal ojordad sladd som vi hittade och skulle kasta när vi letade efter skarvsladdar.
Och det ska han skit i vad vi gör med våra sladdar. Sen när han skulle gå så torkade han av sina strumpor 70 ggr som om det var skitigt på golven, vilket det inte 'är eftersom vi dammsög igår.
J-vla otrevliga gubbe..

Jag är så bra...

2010-01-11 11:30:31 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Kom till sjukan fast jag skulle varit där om en vecka.. Tur att jag tittade på pappret innan jag åkte då (not)
Aja nu är jag hemma igen och ska äta frukost. Sambon har redan rastat båda hundarna och dem ligger och vilar.

Att göra idag

2010-01-11 10:41:58 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..Skogen

2010-01-10 21:28:15 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Ja idag var vi i skogen igen. Vi satte oss fast med bilen men kom iväg när sambon knuffade på.
Jag la ett litet spår till pepsi som tog det jättefint.
Sen åkte vi till mamma och fick jättegod mat. Min kusin var där med och vi bestämde att vi skulle simma nu på tis morgon. Skönt det var riktigt länge sen jag simmade sist. Tog också med min videokamera hemifrån mamma , tänkte filma hundarna lite. Tittade på min gamla inspelning från när jag dansade. Wow vilken kropp jag hade, magmuskler o allt. Det märks att man inte har rört sig ordentligt på 1 år, men jag har ju något att skylla på ;)

Nu vet jag inte vad jag skrivit om är så himla trött..


Godmorgon

2010-01-10 11:20:22 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Eller jag vaknade för 3 timmar sen. Gick ut med hundarna en och en idag och det funkade skit bra.
Fick massa kontakt med Max och han gick nästan fot bredvid en lång bit och tittade upp så sött.
Hade med mig godis ut , kanske borde göra det oftare för varje gång blir jag så glad över hur mycket lättare det är att träna :)

Nu ska vi ut i skogen igen, det var faktiskt sambon som tyckte det va så kul att han vill dit idag igen, annars brukar det vara jag som får tjata ut honom :)
Idag skippar jag kameran ska lägga ett spår till hundarna ist.
Lekt lite i ps

2010-01-09 19:25:07 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Har laddat ner lite nya grejer till photoshop, testade lite o så här blev det


Nya bilder

2010-01-09 16:12:09 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Var i skogen på förmiddagen och tog med kameran, det var riktigt fint i skogen men all snö på träden.
Ångrar att ja inte tog med något bättre objektiv men tycker bilderna blev fina ändå.
De två översta tagna inifrån bilen..
Jag har tagit 55 bilder, orkar inte lägga upp alla på en gång..

Stolt över mina små killar

2010-01-08 22:46:25 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Är så stolt över Max som kan sitt, ligg, tass, Hi5 och vet vad nej betyder. Pepsi kunde också såna saker i rätt tidig ålder. Det går bara träna med Max i korta stunder så han inte tröttnar. Pepsi kan man hålla på med längre.
Det ser så sött ut när Pepsi gör nåt trick som Max inte kan, då sitter Max och vrider på huvudet fram och tillbaka, precis som att han förstod och tänkte aha är det så man gör ...

Vid 19 tiden fick jag med utav Sacci som fråga om ja ville följa med henne och hennes kille och deras hund Liam till en hundgård. Tog med båda hundarna och åkte iväg. Riktigt kallt var det, men kul att träffa dem och att hundarna fick springa av sig lite.


Skulle ta en bild på Max när han hoppade i ett dike och försvann i snön en kväll vi var ute och gick men han kunde inte vara still..

Mår mycket bättre nu också , flimmret har gett sig och ja känner mig lite piggare.


6e flimmret

2010-01-08 13:01:09 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Ja då var det dags igen då.. Det har varit för många sömnlösa nätter. Idag när Max äntligen sov som en stock hela natten och var jätteseg på morgonen så ringde hyresbostäder kl 09 och väckte oss för diskmaskinen skulle komma. Vi gick upp fixa mat till hundarna och sen kom han med diskmaskinen. När han var klar så funkade inte elen så han ringde efter en elektriker. Hundarna hade varit ute och var trötta igen så vi la oss alla på soffan och somnade in så ringer det på dörren.. Båda hundarna flög till dörren och jag likaså.. Det var samma person som hade glömt en sak.. Gick tillbaka till soffan och hoppades hundarna fortvarande skulle va lika trötta.. Då kom det där förbannade extraslaget.. Sen var det kört nu hoppar det och bankar och skuttar i alla möjliga takter..
Max busar omkring, men gav honom märgbenet från igår så nu ligger han lugn. Ingen ide att lägga sig igen för snart plingar det väl igen, då elektrikern ska komma hit.. Tur vi är 2 såna här dagar, så idag blir det sambons tur att aktivera hundarna ! Blir så trött på det här j----- flimmret nu. Förr klarade jag mig hur längde som helst utan att sova ut tillräckligt tog nån powenap o var pigg sen igen. Nu känner ja mig som en gnällig pensionär som inte fått tillräckligt med sömn. Ska ta o ringa min doktor, för dem verkar ha missat den där remissen ja skulle fått..

Minisemester

2010-01-07 23:57:34 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag tog jag med Pepsi på en minisemester hehe.. Max har varit helvild hela dagen och jag har aktiverat med både toarullar , liten premiär med märgben (en kort stund så han inte blev dålig i magen) och en massa trix.
Vid 16 tog jag med Pepsi och gick en lååång promenad till hans favorit Pata. Han var överlycklig låg i soffan och gottade sig med ett ben. Jag och Ida passade på att söka sommarjobb! Sen hela lååånga vägen hem (tack ida o pata som orkade följa mig den långa KALLA vägen.) När vi kom hem så fanns det ingen Max hemma, han var ute på promenad med husse. Sen kom dem in och så glada dem blev båda två..Sen tog jag ett varmt bad medans sambon städade lite. Nu ska jag ta o sova efter att tryckt i mig lite McD mmmums.. (Jag vet inte bra för hjärtat)

Disk tajm..

2010-01-06 19:07:39 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Eftersom ingen annan tar tag i disken blir det som vanligt jag som får ställa mig och fixa det..
Hundarna är helt slut efter att vi varit i svartinge.
Fick en cool bakmaskin från Ida idag med för hon hade köpt en ny. Då måste jag premiär baka något ju ..

Här är lite bilder jag snodde från Idas blogg.


Hundarna myser med Idas pappa


Jag är lite smutsig i ansiktet ;)


Den oranga fick jag !

Tack IDa :)

Helt slut.

2010-01-06 12:27:17 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Gick och la mig kl 23, vaknade utav att Max pep kl 03, jag trodde sambon hade försovit sig så drog upp honom, lite sur han blev när kl bara va 3 då hehe.. Tog ut max som bajsade på innegården, då va ja tvungen klä på mig och gå ut o plocka. När vi kom in var han jättepigg, så vi satt och busade en stund. Sen ringde sambons kl vid 04.45 och han skulle till jobbet, Max hade precis somnat men när sambon gick upp så tog han ut hundarna.
Sen ville dem inte somna om. Tillslut blev det tyst och jag somnade då ringer min mobil. Jag hann inte svara. Hundarna var vakna så jag tog ut dem. Kom in och la mig på sängen, somnade direkt. När jag sen vakna kl 12 utav att telefonen ringde sov hundarna som stockar.

Ska ta ut dem snart igen dem ska ju ha mat kl 12 och ungefär efter 20 minuter brukar det vara lagom för dem att göra behov. Sen ska vi ut i svartinge och hälsa på Molly :)


Någon som börjar visa sitt rätta jag!

2010-01-05 14:46:34 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår och idag har vi verkligen fått se en riktig kelpie! Han har nog damp haha..
Idag blir ja gråhårig, han häller ut vattenskålen 3 ggr när jag torkat upp så välter han hinken.
Sen ska jag gå ut med dem för dem busar för mycket inne ja då sätter han sig och skiter på tidningen.
Tar bort tidningen och får världens papercut som gör as ont, det vill inte sluta blöda heller tack vara waranet.

Mina fina polska tofflor finns inte kvar längrem, och pepsi vet inte vart han ska fly längre då den lille kommer upp i soffan själv numera :)

Men det är kul, sånt man kommer ha skit kul åt om några dar ! Jag får skylla mig själv som lämnar mina tofflor framme.. Men vattenproblemet vet ja inte hur ja ska lösa riktigt, vill ju inte ta bort vattnet för dem .
Någon som har tips `?

Nu ska jag aktivera den lille lite mer. Pepsi ligger helt utslagen.Man kan ju inte bli arg på dem när dem är såå söta ihop :)

Tillsammans

2010-01-04 17:34:33 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


Har försökt få till en bild på den när dem sitter tillsammans med det är inte det lättaste..


Ak mottagningen

2010-01-04 13:31:46 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Äntligen låg värdena som dem skulle, men då har dem fått fel information och tror att jag tar prover inför ablation istället för efter så ska dit nu igen om 2 veckor för när man är inför ablation får det inte gå mer än 2 veckor mellan varje kontroll.. Är så sjukt trött på sjukhuset nu så jag vill kräkas..
Och vart är den där remissen jag skulle fått för länge sen ? Sen tar mitt frikort slut 18 januari, kul o betala 150 kr varje eller varannan vecka för en pk kontroll :S Helt sjukt är det..

Nu ska jag mysa med mina vovvar som sover på varsin sida om mig :)

Blogg.se är supersegt

2010-01-03 18:26:03 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Tog mig en kvart att komma in hit. Tänkte lägga upp lite bilder men det tar alldeles för lång tid.
Lite senare har jag någonting att berätta men nu måste jag ut med vovvsingarna..

Trött

2010-01-02 13:56:44 / 5 kommentarer kommentera inlägget?..


Max gick ut för att dricka men kom aldrig riktigt tillbax till soffan, han somnade påvägen.


Mera bilder

2010-01-01 16:34:37 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Var i skogen nyss tog lite bilder. Skulle vilja ha en ny kamera det är riktigt jobbigt när man inte har autofokus och 2 vilda hundar som aldrig är still..
Ny dator + bus i snön

2010-01-01 14:20:47 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår fick jag en ny dator, min gamla gick inte o rädda.
Jag har varit väldigt kräsen med datorer och den jag hade innan gillade jag väldigt mycket och vill inte ha en ny.
Har flera gånger köpt delar till den och gjort allt för att rädda den , men det gick inte den här gången.
Hade haft den innan jag äns flyttade hemifrån så det är ett bra tag.
Men iaf så fick jag en likadan fast bättre prestanda och en nyare design. Vit pärlemor med LED skärm :)
Har fixat nya Ps också men förstår inte lika mycket som på den gamla versionen jag hade.


Här kommer lite busbilder från igårHar fått nytt internet med 100 mbit skaplig skillnad när man laddar upp bilder på bloggen!

Gott nytt år!

2010-01-01 10:10:12 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Inatt gick det jätte bra med båda hundarna. Max sov nästan hela kvällen och Pepsi brydde sig knappt.
När det blev som värst tog jag fram Pepsis favorit spel och då blev det fart på dem båda som skulle ta ut godiset.
Max klarade 1 super duktigt ju för o vara 8veckor!

Vi bjöd på mat och skålade med cider!
Nu ska vi ut på en buspromenad.