Kickbike

2013-11-22 16:35:11 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag har länge funderat på att köpa en kickbike. Men varit osäker . Tänk om Max inte gillar den eller inte alls vill dra. Så idag på jobbet bestämde jag mig för att prova på deras kick. Tog med en boll som "kanin" . Selade på honom och satte fast honom i kicken. Då började han skälla och hetsa jättemycket. Sen bara drog han iväg . Oj jävlar vad det gick undan. Tur han kan kommandot stanna och sakta för kicken hade inga bromsar. 
Vi körde en liten kortis för han inte är i form än tycker jag. Han var redan varm när vi började men kände ändå att jag vill börja sakta så han inte skadar sig. 
Efteråt tog vi en låång stretching. 

Är nog extra noga med Max kropp och muskler efter all otur vi haft med skador .

Men nu vill jag ha en kickbike !!! Satan va kul det var ! Som att vi aldrig gjort något annat tidigare haha 

Kelpies kan allt !!

Lättad

2013-11-21 13:16:26 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Ett samtal som gjorde mig extremt lättad. Jag kommer få sövas ! Äntligen förstår dem min rädsla! Men sen berodde det på att den måste bort och när de väl håller på så kan man inte avbryta och sen kunde det uppstå komplikationer. 

Helt slut

2013-11-20 15:35:03 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Jösses vad jag är trött nu och för att inte tala om hur bedövad ja är...
Detta är 3e gången jag försöker operera bort min cysta som växer ovanför tanden. Den har blivit inflammerad två gånger nu och börjar växa uppåt i huvudet. Därför är det viktigt att ta bort den.
 
Men med min tandläkarskräck går jag på kognitiv beteendeterapi eller vad det heter. Då vill dem att jag ska göra allting under lokalbedövning. Lättare sagt än gjort .. Har börjat med att gå till en tandhygienist och skrapat tandsten osv. Cystan skulle vi ta bort som ett sista mål. Men iom att den har börjat växa så pass mycket så måste den tas bort omgående.
 
Så idag tog jag mig dit med nöd och näppe..Satte mig tveksamt i stolen och ångesten fyllde hela mig.
Fick rida ut den och vi började med att bedöva. Fick ångest och bara att vänta ut den igen. Det tog en timme att bedöva överkäken inifrån.. O jag fick väl en JÄVLA massa stick.
O det ända jag fick med mig därifrån var att de puchade mig till att ta fler och fler stick tills jag tillslut inte orkade mer. Kännde mig helt jävla slut o kropp och huvud. Huvudvärk fick jag på köpet.
 
Men tydligen ska jag vara stolt för jag har mött ett lejon idag. Det jag känner är att ångesten kommer vara större nästa gång för jag vet vad som väntar mig.. Men det tycker inte dem. Vi får se om min vilja kommer tillbaka för idag var den inte med hela vägen.

Vaccinerade

2013-11-19 16:45:55 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Då har vi varit och vaccinerat hundarna. Tydligen vaccinerar man för Parvo vart tredje år nu för tiden så både Max och Pepsi fick bara kennelhosta vaccin. 

Jag tycker det är smidigast att vaccinera en gång per år när den sista fyllt år.  Denna gång gick jättebra med både Max o peppa . Max brukar inte känna att han får ett stick . Pepsi brukar bitas och skrika.  Men idag sa jag till att jag vill hålla i honom på mitt sett . Då sa han inte ett pip. Duktig kille..

Pasade på att väga båda . 
Max låg på 18.4 och Pepsi på 4.5
Känns bra Pepsi är på sin idealvikt.


Max

2013-11-17 09:37:51 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Detta året skulle bli Max år. Vi skulle erövra tävlingsbanorna och bli uppflyttade till 2an i lydnad. Året började bra vi tränade o hann med två tävlingar. Sen blev Max skadad och fick gå på rimadyl en längre period. Så vi fick fokusera på annat. När Max blev bättre tog vi tag i träningen igen och så blev jag sjuk . Och så höll det på tills än en gång maxen blev skadad och nu har vi haft karenstid till slutet av november. 

Vilken otur hela året . Man man ju erkänna att man känner av pressen . Han är 4 år och ändå inte klar i ettan. Vi har hunnit med två starter. Och det känns som att tävlingsperioden är över för i år.  Jag hoppas på ett bättre 2014 

Känner mig döende

2013-11-09 20:24:51 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Fy va ja mår dåligt .. Inte för att klaga men känner mig lite lätt döende. Min förra penicillin kur för två veckor sen låg på 50mg och då blev jag helt förstörd och klarade inte av att äta dem 3 gånger om dagen. Men denna penicillin kur ligger på 150mg och ska också ätas 3 gånger om dagen. Ja ligger här helt utslagen mår illa har kramper och svårt att andas. Så fort jag rör mig känns som att jag ska dö.. 

Längtar till helvetet är över försöker fokusera framåt på dem positiva sakerna !! Kämpa är jag ju snart en expert på ;) 

Orka !!

2013-11-06 14:31:17 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Vaknar magsjuk och mår skit vet inte vart det kommer ifrån .. Äter nån medicin och i biverkningarna står det att man ska kontakta läkare . Gör det och iom att jag har en infektion i kroppen kan det bli konstigheter . Så fick en tid och har nu fått en ny kur penicillin utskriven. Och ska opereras nästa vecka :( .. Så allt jag gått och väntat på ska sätta igång får nu vänta igen .. Blir så besviken ..

Håll er borta ;)

2013-11-04 20:44:20 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Ett gott råd från mig är att hålla sig borta från mig en vecka framöver haha. Började med hormontabletter idag så att min mens kommer igång . Den har varit borta i 8 månader. Men ja känner att mitt humör inte är det bästa och idag är bara dag 1 .. Hm.. Hur ska detta sluta