Reptiler

2013-10-31 21:43:07 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag har ja fått klappa en fågelspindel hållt i en säggagam och en boa orm. Blivit påtvingad att nudda en syrsa och kelat med en iller :) 

Var på besök på himpa skolan och trimmade några hundar så fick jag en rundtur av personalen :) 
Grattis Rostaggens H-kull

2013-10-30 19:53:59 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag fyller älskade Max år ! En lång resa har vi gjort tillsammans även om det bara är 4 år så känns det mycket längre.

Max är min klippa, min ängel som alltid finns där, min hjälpreda och min allra bästa vän ! Han är så speciell och i och med att vi gått igenom så mycket tillsammans så har han en speciell plats i mitt hjärta och kommer alltid att ha. 

Vi tar helt enkelt hand om varandra. Han med mitt flimmer och jag med hans otur i livet ! Han är också den hunden som jag lärt mig mest av. 

Jag hoppas på många fler underbara år med min älskade Max !
Jag valde Us framför vrinnevi..

2013-10-28 17:30:10 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag valde att åka till Linköpings sjukhuset istället för här i Norrköping med hopp att få snabbare och bättre hjälp .. Men detta är under all kritik. 

Det började bra fick tid samma vecka fick komma in och prover togs och allt kändes bra. Skulle få svar dagen efter.. 
Dagen efter var det ingen som ringde. Fine mycket att göra tänkte jag.. Fredag kom och jag fick en allvarlig infektion och behövde akut penicillin. Jag hade fortvarande inte fått provsvaren så jag väntade med penicillinet och tänkte de ringer väl upp snart. Men icke... Detta kan nu leda till allvarliga konsekvenser. Vill inte gå in på detaljer men är rent ut sagt förbannad. Det är måndag och ännu inga provsvar . Jag äter penicillinet och hoppas på det bästa. Har fått en ovanlig biverkning som oroar mig . Ska höra av mig imorgon igen och inte vara lika snäll i telefon som idag !!!!

Osäker Max

2013-10-22 13:25:51 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Har upptäckt på våra senaste promenader att Max blivit osäker på andra hundar. Han har alltid varit det men nu är det annorlunda. Han gör inga utfall men jag ser att han är rädd. Han vill undvika dem och svansen åker in mellan benen.. Inte konstigt eftersom han haft så ont pga sin bit skada. Så nu jobbar vi sakta på självsäkerheten igen. Toppenträning

2013-10-21 20:48:35 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag var det full fokus på Pepsi på bruksan. Bestämde mig för att träna på rutan och apporten när vi åkte hemifrån.

På bruksan la vi en plats och sen tränade på det vi skulle. Det gick kanon. Pepsi var så himla taggad. Vilken glädje !
Han har nu fått suget in i rutan och vänder sig jättesnabbt. Nu måste vi träna på stadga i rutan.

Apporten har vi rätt mycket kvar. Han tar den han kommer med den, men släpper den ibland halvvägs. Idag tränade jag bara på att han skulle tycka den var superolig och belönade så fort han ville ta den och kom emot mig :) det kändes bra . Pepsi har alltid hatat apporten. 

Maxen fick vila :( han mår mycket bättre nu men fortvarande inte 100% och går på medicin. Då tycker ja inte han ska träna. Han är däremot jättemysig och go här hemma :) 
Extrem vila

2013-10-18 12:46:26 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Det börjar sätta sina spår .. Herregud så understimulerad Max är .. Har nog aldrig haft honom så mycket still. Har bara gått små korta promenader på max 5 min åt gången. Man ser hur det kryper i kroppen på honom ..

Har kört hjärngympa men han är för bra. Han fixar allt o jag har inte fantasi till att göra mer. Utan att det ska bli skaderisk för tassen..  Rör vi oss för mkt så svullnar den upp. Men nu ser det faktiskt jättefint ut. O det kliar.. För kelpie fnatt eller kelpiefnatt här hemma. 
Ju mer ja försöker lugna honom desto vildare blir han . Tillslut ligger jag i soffan dubbelvikt av skratt ..

Tack o lov att vi ska ta borr drängaret idag.. 
Blogg paus

2013-10-15 13:31:47 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Just nu händer inget positivt i mitt liv därför jag inte orkat uppdatera . Känns som det bara skulle välla in negativa inlägg och det är ingen rolig läsning.

Återkommer när jag hittat gnistan igen