Saknar!

2011-02-25 22:43:17 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Min älskling är i Dalarna och åker snöskoter o pimplar o har det bra med grabbarna!
Jag ska sova ensam i våran säng för första gången. Känns konstigt, fast gott om plats :).
Har myst med hundarna som verkligen saknar husse. Så fort det låter i trapphuset så springer dem till dörren och hoppas husse ska komma hem.

På söndag däremot ska vi ha roligt. Då åker jag Pepsi o Max till Norrtälje och besöker Max uppfödare Britt.
Max syster Hexa kommer med att vara där så det ska bli kul att träffa alla igen o kul för hundarna o få busa!

Ska passa på att ladda ner någon riktig tjejfilm o se på när jag går o lägger mig.

Hoppas M får det riktigt kul i helgen o jag hoppas han kommer hem hel efter alla snöskoter race ;)

Nu sista rastningen för idag. Godnatt

Hund på jobbet

2011-02-22 18:00:04 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Inatt ska mamma jobba natt och då behöver hon lite sömn imorgon så halva dagen ska Max vara med husse på jobbet och åka lastbil medans Pepsi får vara med mig i butiken o charma kunderna.

Funderar på om jag ska gå ner till jobbet istället för o ta bilen eller om jag ska åka till mamma o hämta min gamla cykel som är en barncykel haha men den kanske har punktering..
Va jobbigt det blev hehe kom på att jag inte har något lås till den heller.

Gravyr

2011-02-19 18:28:22 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..Som jag skrev för någon dag sen så har jag fått lära mig gravera.
Är inte jätteduktig på det men det blev rätt bra! Jag fick även lära mig att slipa bort gravyren och putsa upp i olika grader. Riktigt kul är det!

Här är lite bilder.

Det här är ringgravyrmaskinen.


Här är ringen jag graverade i. Lyckades bra med Anna och hjärtana men I:et i Michel kom för långt ifrån.
Men tydligen är det svårare med bokstaven M.


Här är stora gravyr maskin.


O resultatet :) Blev riktigt nöjd.

Jobb och promenad

2011-02-19 18:20:55 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag jobbade jag 10-14. Chefen kom o hämtade mig o sen åkte vi till jobbet. Efter jobbet så åkte jag och M o hämtade upp Story eftersom Malin var sjuk, och tog med henne när vi skulle gå våran vanliga lördagsrunda.
Hundarna sprang och busade för fullt. Riktigt kul o se att dem går så bra ihop alla tre.Tum Ekg

2011-02-17 18:57:13 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Fick hem ett tumekg idag. Ett sånt man tar med tummarna och sedan ringer in till lio o skickar in det varje dag per telefon. Men den var trasig + att det saknades kontaktvätskor. Den som skickade den måste varit full eller något..
Nu måste ja skicka tillbaka den och vänta på en ny. Det blir efter helgen antagligen.

Nu håller jag på att laga mat. Tänkte lägga in lite bilder sen om jag orkar.. På gravyrmaskinerna på jobbet som jag har lärt mig. Graverade på en ring och en bricka.

Glad alla <3 Dag!

2011-02-14 19:31:39 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag har det varit en bra dag. Vi rekord sålde på jobbet idag.

Hundarna är återställda och jättepigga. Hoppas att ni alla får en underbar dag!

Att ligga sked

2011-02-13 14:09:02 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Vanligtvis brukar man kanske ligga sked med sin sambo/pojkvän. Men inatt fick jag ligga sked med Max o klappa honom på magen. Jag tror han hade magknip. Han har haft diarré under dagen och fick canicurpasta. O på natten började han gny så vi gick ut. Då började han springa runt i snön och dra sig med magen mot det kalla. Han gjorde inte ifrån sig. Vi gick in o la oss o då började han piga som att han hade ont. Han villa krypa upp jättenära och var väldigt ängslig. Jag la mig bakom honom och masserade lätt på magen som var stenhård på ett ställe. Blev själv orolig att det skulle vara tarmvred. Men efter att ja masserat en stund blev det mjukare och Max somnade en stund. Tills nästa knip kom och magen blev hård o Max ledsen.

Vi höll på så i några timmar tillslut somnade han o sov till morgonen. Gick upp o gick ut med han men han kissade bara.
Sen gav jag honom vatten ur ett vanligt glas för han ville inte dricka ur skålen. Då fick han i sig vätska o så gav jag lite canicurpasta igen. Tur att jag köpte en extra tub när jag hämtade ut Pepsis mediciner.

Pepsi är återställd och har normal avföring igen o äter dietmat och får flagyl i 10 dagar.

Tror han har smittat Max o jag hoppas det går över snart på Max med o att han inte blir så dålig som Pepsi blev.

Pepsi hemma igen

2011-02-12 10:56:35 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu är min lilla älskling hemma igen. Skönt o ha honom här. Han är piggare än någonsin och vill busa hela tiden. Men tyvärr måste han ta det lungt i några dagar.
Jag är ledig denna helg skönt, det har varit mycket den här veckan.

Igår blev jag påkörd när ja åkte i chefens bil. Åkte på södra promenaden så kom det en bil från sidan o körde in i min sida. Blev rätt chockad men inte skadad som tur va. Bilen kastades åt sidan o va jättenära på mosas in i en vägg. Ringde vc o berättade vad som hänt så dem har det uppskrivet ifall ja skulle få ont i framtiden.

Snön är tillbaka med usch.. nu får det vara nog tycker ja! Har nästan kommit lika mycket som det försvann.

Pepsi inlagd

2011-02-11 08:43:25 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Våran lilla bebis är inlagd. De misstänkte kraftig magsjuka eller att han fått i sig något olämpligt. Jag skulle avvakta tyckte dem men är så trött på avvakta hela tiden. Såg att han inte mådde bra och krävde att få komma in på en gång. O tur att vi gjorde det med.

Idag hoppas jag att få hem honom. !! Det är så tomt utan honom.. ingen som busar upp Max. Ja det är alltid Pepsi som startar alla bus. O ingen liten som morrar runt efter brorsan. Max sitter och tittat ut genom fönstret. Tror att han saknar honom med. O inatt var det ingen som värmde mina fötter under täcket.

Pepito är sjuk..

2011-02-09 20:30:56 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Inatt har båda hundarna kräkts men på morgonen var Max återställd men Pepsi hade diarré och fortsatte kräkas under dagen. Har varit i kontakt med veterinären och vi ska avvakta o jag ska ge canicur. EFtersom Pepsi har haft problem med tonsillerna så finns det misstanke att det kan komma tillbaka. Så jag ska få hem ett recept med penicillin och så har ja fått en besökstid på måndag med.

Han är fortvarande pigg men så fort han dricker så kommer det ut. Så nu har jag smält en tablett med canicur (hade bara tabletter) och gav honom genom en spruta genom munnen. Nu har han gått och lagt sig och verkar få behålla det. Min lille pille blir så orolig så fort någon utav hundarna blir dålig.


OBS gammal bild!


Lille Peppa med lite av mitt bandage på huvudet, satte bara på honom det för bildens skull. Sen åkte det av.

Vilken dag!

2011-02-08 17:46:03 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag har jag lekt datahacker från kl 11 tills det var dags att gå hem. Började med att chefen hade fått virus och det antivirusprogrammet som var installerat var ett ännu större virus. Han blev utkastad från alla program han försökte installera och det gick inte att ta bort några program heller. Ja det var det ja höll på med. Men lyckades att rädda allt utan att behöva installera om hela windows.
Fick även åka o köpa en extern hårddisk som ja sen startade upp med en massa antivirusprogram i hans infekterade dator.
Det roliga var att ja fick köra hans Mercedes. Den är skitsnygg och extremt bekväm att köra. Var rätt nervös i början men det släppte snabbt när rally anna kom fram i mig heheh ;)..
Fick trä om ett pärlhalsband med o göra lite bankärenden.

Det var ungefär så min dag såg ut idag. Imorgon ska ja få ekgdosan påkopplad igen.. Hoppas dem hittar något under 24h vilket ja som vanligt inte tror dem kommer göra. Det räcker inte med 24h måste ha längre..

Nu ska ja ge mig ut på långpromenad med vovvarna.

Cykla

2011-02-07 19:29:20 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Inom en snar framtid ska jag börja cykla till jobbet. Det innebär att ja måste cykla med hundarna till mamma först o lämna av dem. Det kommer nog bli jobbigt att cykla med dem båda, så jag funderar på att ha Pepsi i en korg och Max springandes bredvid. Skulle va bra om Pepsi med fick lite motion men det kanske går om vi tränar lite.

Jobbet ska fixa en cykel åt mig då är det bara att fixa en bra korg som P får plats i.


Lyckad jobbdag

2011-02-05 15:11:46 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag på jobbet köpte jag guld på löpande band typ. Det kom in 3 kunder samtidigt och skulle sälja guld. Det gick bra jag tog det lungt och hoppas allting blev rätt ;) Men det tror jag.
Efterdet kom det in några till som ville sälja. Känns iaf bra att jag klarar av att köpa guld nu. Jag som var så nervös förut.

Nu har jag busat lite med hundarna. Helt galna vart dem när ja spelade upp dem. Så kul o leka med dem speciellt kurragömma eller smyga sådär som Pepsi alltid gör.
Max har blivit så stark när vi kampar så han drar hela mig om ja lägger mig på govlet.

Vackra hundar :)

2011-02-04 19:29:12 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..
Stetoskop

2011-02-04 13:48:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag fick jag hem mitt stetoskop. Inte så jättebra men det hade ja inte räknat med för 130kr :) Man hör iaf hjärtslagen och det skumma är att mitt hjärta slår fortare än hundarnas. Deras slår fint o i samma takt. Mitt slår jättefort o hoppar över nåt enstaka slag ibland. Men idag känner jag mig bra i hjärtat.

Men man tycker ju att det borde slå mkt långsammare..
Men nu kan jag iaf föra dagbok med mina hjärtslag o sen gå till en läkare.

Idag har jag 100 slag/min

Flimmer..

2011-02-03 19:55:55 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag har ja flimmer.. Det känns väldigt bekant o lika jobbigt som alltid. Vaknade med huvudvärk o va svimfärdig hela morgonen, så chefen skickade hem mig. Åkte till mamma sov en stund sen åkte hem o sov lite till.
Nu känns det bättre men ja känner hur hjärtat hoppas o studsar i sin egna värld.

Hundarna är på tok för understimulerade så imorgon ska vi träffa tollartjejerna för lite bus o kanske nån träning.
I helgen jobbar ja till 14 sen ska ja vara hundvakt åt Story som ska sova hos oss.

Har betalat in till kursen som börjar i Mars och det blir Max som får gå den. Sen har jag två starklara hundar till lydnads 1an o förhoppningsvis 2 Lp1:or i slutet av året.