Bahia Feliz

2012-09-29 21:47:31 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Här är lite bilder från resan. Hade bara med oss mobilen 1 dag så det blev inte så mycket kort..
 
 
 
 
 
 
 
'
 
 
En restaurang högt uppe i bergen
 
 
 
 
 
 

Bröstsmärtor

2012-09-28 20:47:34 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Den senaste veckan efter att vi landat så har jag känns stickningar och smärtor runt hjärtat. Precis som man alla kan få när man andas in och så hugger det till. Fast jag får det både på inandning och utandning. Det håller i sig hela dagen till och från. Det har pågått i en vecka nu. Jag antar att det inte är något med hjärtat utan kanske något muskulärt eller att revbenet hoppat snett.

Får se om det håller i sig nästa vecka med annars får jag ringa till vc och kolla upp det. För det börjar bli väldigt besvärligt och ofta.

Home sweet home

2012-09-24 10:09:34 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu har jag äntligen vaknat i min egna säng. Men jag är fortvarande helt slut. Nu känner man lite småångest över att vara hemma i kylan. I den tråkiga vardagen.. Varför bor man i svergie ?

Hade jag haft hundarna med mig och min familj och vänner hade jag velat stanna kvar där. Men jag saknade alla alldeles för mycket.

Det har iaf varit en helt underbar vecka. Med mycket bad i havet och lek bland vågor. Mycket restaurangbesök och massor att göra hela tiden. Nu är det nästan som att allting stannat upp och det finns ingenting att göra.

Har inte tagit så mycket bilder men lägger in de jag har under dagen.

Påväg hem på planet. 5h kvar och jag har redan träsmak i baken :) tråkigt att lämna solen och värmen. En riktigt härlig mörkbrun bränna har jag jobbat ihop så då ska man försöka håller efter på solarieörna :) saknar min familj och alla mina vänner !!! Mest av allt saknar jag hundarna !!! Ååå vad jag längtar till att få träffa dem igen

2012-09-22 20:08:48 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..Mobilblogg

2012-09-15 09:31:41 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Snart åker vi :) !!!!


Mobilblogg

2012-09-13 21:35:46 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag har jag varit på möte med ams. Sen har jag och mamma sprungit en massa ärenden på stan. Kom hem en snabbis och vila lite för sen var det dags att åka och valla med Max och Sandra och hennes hundar.

Det var jättekul som vanligt! Max var jätteduktig mot slutet när vi körde lite längre med honom :) i början var han lite övertänd och fick för sig massa annat :)

Jax och Khim var som alltid jätteduktiga dem med! Det hände lite incidenter som att fåren sprang in bland hästarna. Men otroliga djur som samsades fint ändå. Khim och hennes farbror Jim löste det hela fint!

Jax fick fösa fåren mellan de olika hagarna och Max khim o peppa fick hjälpa till mot slutet.
Pepsi sprang lös och sprang upp bakom fåren och skrämde de ganska rejält med ett litet utfall haha roligaste idag :) En liten vallhund ;) Han som har varit totalt livrädd för fåren innan.

Nu ska vi packa för imorgon har vi massor på schemat med o lämna hundar och allt där emellan !

Suddig bild på arbetande hundar ;)


Dålig uppdatering

2012-09-11 19:56:12 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Har varit lite nere på sistone därav lite dålig uppdatering.. Har lite saker ja funderar på att skriva och lätta lite på hjärtat :)

Idag har vi träffar Monica och Tollarna och Malin som ja inte sett på jättelänge. Mkt trevligt att träffa de :)


Mobilblogg

2012-09-08 17:03:33 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag fick ett jättefint kakfat utav M's kusin när jag fyllde år. Det är verkligen på tiden att jag inviger det nu :) Jag har haft det som prydnad i köket för det är fint som det är :)


Snälla vänner

2012-09-07 15:09:14 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Som fotar mig och mina hundar :) Kul med vänner som fotar då kan man byta bilder och få tips o trix ;)
 
En fin bild Sara tagit
 
 
Här är två fina bilder som Isabelle har tagit ! Bara jag som ser lite konstig ut ..
 
TAck!!

Mobilblogg

2012-09-05 16:01:56 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Ginger är fin idag


Utslag

2012-09-05 12:32:18 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag har fått världens utslag på magen. Det ser ut som nässelutslag. Men jag tror det är från Ekg dosan. Jag har nickelallergi och den har legat emot magen i 24h men det värsta är att det har spridit sig till en större yta. Smörjer med kortisonkräm och hoppas det försvinner snart. För det bränner och kliar massor :(

Bergsbestigning

2012-09-04 12:31:02 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Ja igår så gick jag och Sandra och hundarna runt hela ågelsjön. En halvtimme snabbare mot vad det brukar ta. Men vi hittade en genväg.
Vi brukar alltid klättra i berg men denna gång hittade vi en bergsspricka som inte såg så jättebrant ut.. Sandra gick först och hundarna emellan oss. Vi fick dra samt skjuta på alla hundar för de fick inte fästen och bara gled ner. Det var svårast för Max och Jax . Khim och Pepsi är så lätta. Sandra kämpade sig upp och när hon stod halvvägs så frågade hon om vi verkligen ska uppåt. KÖR BARA sa jag innan jag äns visste hur brant det var.

När vi fått upp hundarna så var det min tur. HERREGUD... Adrenalinet pumpade jag var tvungen att kasta mig upp för att nå en rot för att sen häva mig upp med armarna. Benen nästan i split för att få fäste. Jag sket i alla äckliga myror som kröp på mig och sprindlar som man bara greppa om på minsta lilla handtag man hittade.
När vi kom upp stod vi med adrenalinet på topp och skakiga knän. Lyckliga att vi lever.. Va höll vi på med hahah.

Imorse upptäckte jag att min navelpiercing är borta. Jag kände en liten smärta när ja klättra men kunde inte göra nåt åt det då. :)
Ja om inte min Ekg dosa fick sig en omgång ja då vet jag inte vad man måste göra ;)

Idag är jag helt slut och mör i kroppen. Hjärtat är slött och känns överansträngt. Men så roligt vi hade. Man kände att man levde iaf :)

Mobilblogg

2012-09-03 11:20:27 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Som sagt man känner sig verkligen uppkopplad :)


Uppkopplad

2012-09-03 09:49:21 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Ja då var jag uppkopplad igen. För femte gången fick jag tillomed reda på :) Har en 24h ekg dosa som ska kolla mitt hjärta. Ska träffa Sandra o hundarna senare och gå en riktig långpromenad så läkarna får se hur hjärtat jobbar.

Det brinner

2012-09-02 21:28:27 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag och M skulle se på film ikväll men drog hela tiden ut på tiden och hittade annat att göra istället för att gå in o fixa film på hans dator.
Tillslut fick ja ett ryck och gick iväg mot det 3:e rummet men stannade till i hallen och kände brandrök. Vi trodde det var från köket eftersom vår micro nyligen brunnit. Sen kollade vi ut i farstun, men icke det var M´s dator som brann. Pumpen till vattenkylningen var det. Tur att ja gick ut dit och tur att vi var hemma. Hela rummet var helt rökigt. Konstigt att inte brandlarmet gick.. Men nu ska vi reklamera pumpen och ALLTID stänga av elektronik när vi går hemifrån!!

Khimmi

2012-09-02 13:11:51 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Inatt har lilla khimmi varit här. Jag har inte mått så bra de två senaste dagarna har kännt av yrseln vid flera olika tillfällen. Det kommer men det släpper. Men en riktig obehaglig känsla. Som att marken försvinner under fötterna helt plötsligt.

Men khimmi är så lugn och snäll så hon märks knappt av :) Max har nån att busa med på promenaderna :)


Dop

2012-09-02 13:08:34 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår fick vi ta del när lilla Emilia döptes. Det var en jättefin ceremoni och när kvinnan i kyrkan började sjunga lejonkungen låten kunde jag inte hålla tillbaka tårarna. Jag startade en kedjereaktion så fler började gråta :)