Fortvarande sjuk

2011-01-31 11:11:38 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Åå nu är ja trött på vara sjuk. Va tvungen att sjukskriva mig idag. Orkar bara stå upp korta stunder så hade nog inte klarat av ett 8h pass.
Hjärtat känns lite oroligt o ja har tungt att andas, blir yr så fort ja ställer mig. Men idag kan jag iaf sitta upp. I helgen har ja bara kunnat ligga.

Snart kommer mamma hit o tar ut hundarna på promenad o kommer med lite frukost.
Har gått ner 3 kilo o  känner mig som ett skelett :(

Feber

2011-01-29 16:39:07 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Har äntligen lyckats ta mig upp ur sängen. Har mått förjävligt. Natten va hemsk. Har kräkningar lös mage frossa ont i halsen o hosta. Hoppas det inte är svinifluensan bara..
Vi skulle åkt på 30 års kalas idag men för min del blev det inställt. Mår lite bättre nu men kan fortvarande inte stå på benen. Hoppas på att M tar med sig lite fika när han kommer hem. Nu ska ja stänga ner igen. Fryser så det gör ont...

VC

2011-01-26 17:20:16 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Imorse var jag på vårdcentralen. Tog ekg och pratade med läkaren. Hon hoppades på att det var en engångsgrej. Det tar ett år för hjärtat att läka och jag är fortvarande 3 månader kvar i läkningsprocessen. Om det kommer tillbaka fler gånger så blir det ny operation direkt. O ju fler operationer är chansen större att ja blir frisk. Men hur kul är det på en skala? TT Prover vägrar ja fan göra igen. Det där dem går ner i strupen..

Jag har fått en remiss till bandspelar ekg och ja ska kolla min puls regelbundet o åka till akuten om pulsen är över 120 eller om ja flimmrar. Eftersom ja inte kan ta min egen puls så ska ja köpa mig ett stetoskop så ja kan lyssna på hjärtat o kolla hjärslagen. Har funderar på pulsklocka men den är rätt så dyra om man ska ha en bra. Stetoskopen är väl med dyra men ja behöver bara ett att lyssna på slagen jag behöver inte höra några underljud o avancerade saker.. Så det duger nog med ett B märke.

Vovvarna är helt utslagna mamma och min kusin har varit på en riktig lång promenad med dem o så har dem sökt efter godis. Har visat mamma hur hon ska göra för att det ska bli extra svårt för dem.

Nu vila

Flimmer ?!

2011-01-25 19:38:32 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Glömde skriva igår men mådde inte alls bra när ja kom hem från jobbet. Det kändes som att jag flimrade. Skulle åkt upp till akuten men kände inte för o göra något annat än sova. Så jag har fått tid till min läkare imorgon kl 10.
Hoppas hoppas ja inte behöver börja med medicineringen igen! Jag fasar för det! Ja orkar verkligen inte att allting ska börja om igen. Blir bara så ledsen o besviken på mig själv. Trodde ja var frisk nu. Varför kan aldrig saker och ting bara vara bra nån gång. Känns som att varje gång något bra händer mig så måste något dåligt hända för att förstöra. Så har det nästan varit sålänge ja kan minnas..

Ush nu tycker ja att vi alla håller tummarna o så får vi se vad läkaren säger imorgon.

Riktigt dåligt

2011-01-21 13:36:05 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Av mig att inte uppdatera bloggen.
Har inte gjort något speciellt mer än o jobbat o bara tränat hundarna inomhus.
Idag är min lediga dag skönt för jag har sååån huvudvärk. Imorgon har ja jour skönt det med.
Tänkte ta en skogsrunda imorgon o ta lite bilder. Träna lite lydnad med.
Nu ska ja vila bort min huvudvärk.


Helg!

2011-01-15 12:18:25 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Skönt med helg.
Idag står det titta på hus på schemat. Kl 15.00 ska vi ringa o bestämma plats.
Inget är ännu säkert så ja skriver mer när ja vet mer :)

Sedan blir det lite repetition i lydnadsträning. Har ju haft uppehåll och det märkt väl på Pepsi han har tappat en hel del. Max däremot har blivit bättre.
Kan fortvarande inte få Pepsi att hålla eller hämta apporten. Känns helt omöjligt och alla tips är välkomna!


Igår hade jag en riktigt nostalgisk kväll. Satt framför datorn och gick in på "min klass" i polen. Hittade min gamla klass från när ja gick i 6års grupp där. Och så hittade jag även mina gamla kompisar från området vi bodde på.
Riktigt kul o se bilder från skolan och trots det var så länge sedan så minndes ja det som det var igår.

Nu ett varmt bad!


Morgontrött

2011-01-13 08:39:03 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Senaste veckorna har jag varit så himla morgontrött.. Det konstiga är att när ja går upp innan 06 så kan ja vakna innan klockan utan problem men det är just mellan 07-09 ja är som tröttast. Den här veckan har ja gått upp 08 varje dag och jag kommer ju knappt upp. Min mobilklocka strular o ringer inte alltid heller så ja måste skaffa mig en ordentlig väckarklocka.

Problemet är att ja måste vakna till något lungt o stillsamt o inte nån hög ringning eller pip.
På mobilen har ja mobys lugna låtar som väcker mig. Annars är hela dagen förstörd för då rusar hjärtat utav att ja blivit skrämd av klockan. Ja har tillomed tvingat M ha en lugn signal på sin mobil. Han går upp före mig så då brukar ja putta på han så han ska vakna när ja hör hans klocka.

Första gången ja sov hemma hos M när vi blev tillsammans så hade han på sin väckarklocka hemma hos sig.
Han hade som ett högt tjut o sen var det kopplat till hans stereo som va på högsta volym. Så när den ringde trodde ja att ja skulle dö o blev liivrädd medans han låg o snarka o hörde ingenting.


En till kille som är morgontrött

Ont

2011-01-11 19:54:12 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag har så piip ont i mellan axeln o halsen idag. Har sedan ett år tillbaka haft en liten knöl typ som en inflammerad hårsäck. Har inte vågat röra den utan låtit den vara. För nån vecka sen vaknade jag utav att jag hade ont i  hela axeln o mot halsen. Tittade och då var denna knöl helt inflammerad o varfylld blääääää.
Igår fick min chef se den o tvingade mig ringa vc direkt. O idag var jag där o då skar dem upp den o rengjorde. Det gjorde hemskt ont o nu gör det ännu mer ont. På torsdag ska jag dit igen o rengöra. Är redan nervös för ja vet hur ont det gjorde idag.

Idag på jobbet har ja fått trä om 2 armband och tagit bort stenar från guldringar o örhängen. Det va riktigt kul o känns bra att få börja med lite "guldsmed" saker. Innan har ja mest lärt mig kassan o pappersarbetet o putsat o rengjort smycken.

Vilddjur

2011-01-08 17:03:55 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag efter jobbet åkte vi ut till himpan och gick en långis. När vi var påväg tillbaka till bilen så hittade vi en banderoll såna som sitter på miniflygplan eller såna man har i tävlingar som man hänger upp.

Max o Pepsi började riva i den o ha dragkamp med den. Pepsi blev jättearg för att Max va starkare o bara hängde sig i banderollen medans Max sprang iväg med den. SÅg så himla kul ut.
En springande Max viftade på svansen hela tiden o en superarg Peppa som hängde kvar o morrade. Sen börja dem "hund döda" när dem sliter i den med huvudet o rystar. O Pepsi ville ha den för sig själv o blev ännu mer sur.
Det slutade med att Pepsi bet Max i halsen o bakbenen o Max tyckte det var jättekul.

Har aldrig sett dem så vilda en kul syn, banderollen blev lite sliten när dem var klara med den. Men dem lämnade den snällt när ja sa att nu räcker det.

Mera Bilder

2011-01-04 20:10:00 / 4 kommentarer kommentera inlägget?..


Inte alla bilder som blir bra, speciellt inte när man har en kelpie med fart!Här ser vi lite av den lata sidan av Max.. Man kan faktiskt gå över :)

Lite ur fokus..

En felbedömning som slutade bra men man ser verkligen på bilden hur han ångrar sig :)

En matte som är sen med kameran som vanligt :) Tur att Max älskar att hoppa.

Sådär då blev matte nöjd men kelpie ville fortsätta o hoppa.

Bilder

2011-01-04 19:50:58 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..Mys hundar

2011-01-02 15:25:05 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..Hur vig kan man va ?

2011-01-02 15:22:44 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..
Det ser ut som han vridit benen ur led :) Hur kan en så klantig stenhård o klumpig bli så smidig o vig när det väl gäller ? :)