Kennelträff

2012-04-30 20:00:43 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..





Zeb


Hexa


Jill


Clara


Prince


Vajlo


J-kullen


I-kullen


Vajlo gör vallanlagstest :)


Tittut Vajlo


Max med mamma Clara


Prince sugen på fåren :)

Dagen spenderades på Färentuna Ekerö. Det var massor med kelpies som kom både från Rostaggens Kennel och Jejmics Kennel. Superkul att få träffa alla. De som ville hade chansen att göra vallanlagstest som Max gjorde förra året :).

Det var även en tävling där vi blev indelade i lag efter kullarna. Det var jättekul. Hundarna skulle samla in så många bollar som möjligt på 1 minut. Max fick rekordet på 9 bollar. Sen skulle vi bilda ord utav bokstäverna på bollarna. Vi fick ihop ett ord på 7 bokstäver men det räckte till en vinst :)
Sedan skulle hundarna rejsa som ett stafett. Först en bana utan korv sedan samma bana fast med massa korv på backen. Det var också otroligt kul. Jag tror det var en hund som hette Rejsa som va snabbast. Namnet passa in bra på den hunden ;)


Maxis fina pris. Nu vet jag vad jag ska göra ;)


Det var så himla kul att få träffa alla igen och umgås och grilla och prova på att valla som vanligt :)

Ett stort tack till Britt och Lisbeth och alla inblandade som ordnade en sådan härlig dag!


Kärt besök

2012-04-28 10:29:41 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Imorse vid 06 kom fröken Drömma till oss. Hon undersökte hemmet och jag visade henne M som låg och sov så hon fick hälsa. Sen gick jag och la mig i vardagsrummet med henne. Hon la sig på hundfotöljen men gick ner efter ett tag. Sedan somnade vi nån timme.

Vaknade av att hon var lite orolig och pep litegrann. Så vi väckte husse och tog en promenad. Efter det kom vi in och sov lite till. Nu har vi varit på promenad igen och hon har redan slappnat av lite mer. Inte som hemma dock.
Hon är jättesnäll o go och M är helt kär i henne.

Jag sa till honom att det är den mest omtänksamma och kärleksfulla hund jag träffat. Han tittade på mig och sa hur kan en hund vara omtänksam ? Men det ångra han sig när han träffat Drömma. Han tyckte vi skulle behålla henne.
Men det vill nog varken Matte eller Drömma :)

Max sköter sig exemplariskt i drömmas sällskap och har inte skällt på någon hund på promenaderna :)

Nu ska vi fortsätta att sitta på uteplatsen och spana på alla djuren som flyger eller springer förbi.






Fröken bus ? Sådär antar jag att hon inte gör hemma :) Sötisen. Jag sa åt henne o gå o lägga sig ifall matte inte tycker hon ska göra sådär men var bara tvungen ta ett kort :)

Megatrött

2012-04-27 13:52:40 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Har en Megatrött Max här hemma. Så trött att han inte äns flyttar på sig när jag kliver över honom eller öppnar skåpet som han ligger under :) Det har nog varit väldigt mycket intryck för honom.

Han har nog haft det superbra med tjejerna och kissemissen Lisa :) Och jag hoppas han fortsätter att sköta sig här hemma som han gjorde hos Isabelle.

Imorgon kommer sötaste Drömma hit och hälsar på en stund när matte är på utställning. Ska bli kul att ha henne här och gosa lite med henne om hon vill såklart :)

Egentid

2012-04-26 17:24:01 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


När Max inte är hemma känns det otroligt tomt och tråkigt. Det finns ju inget att göra..
Pepsi sover mest och sen kelar han resten av tiden :) På promenaderna gör vi lydnad. Men det finns ingen som behöver jobba med hjärnan här hemma hehe.

Så idag har jag varit nere på stan. Första gången på ett år kanske.. De hade gjort om massor, så det var kul att se.
Köpte ett rosa linne och hårfärg. Tog mig till frisören och klippte luggen :)

Har varit och hälsat på min fina kille Max med. Vi gick en promenad. Vi saknar nog varandra båda två. Men det är nyttigt både för honom och mig.

Ikväll om det KAN SLUTA REGNA!! Så ska vi till bruksan o träna. Men regnar det så blir det att färga håret.
Det blir en stor förändring. Jag ska bli mörkhårig igen. Känns kul såhär på "sommaren"

Dygnsura :)

2012-04-25 19:14:43 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu är vi hemma igen. Det blev lite träning iaf. 40 minuter klarade hundarna av. När de sen började skaka så gav vi upp. Det gick kanon idag. Jag är förvånad. Pepsi går som en kanonkula haha. Det jag måste jobba med är mina positioner. Jag känns mest ivägen för Pepsi hahah o otydlig är jag o blandar ihop mig o springer på hindrena hahah inte konstigt att Pepsi blir förvirrad.

Så kul när han kör slalom så morrar han o skäller för han blir så uppspelt. Då vet man verkligen att han tycker det är kul.
När vi kom hem fick Pepsi rycket och sprang runt runt o lägenheten o gnuggade sig mot mattan. Jag fick hänga upp alla kläder ja hade på mig. Tillomed tshirten jag hade undest :).

Fick en rapport från Isabelle att Max ligger o vilar. Han tyckte det var lite läskigt först men har nu kopplat av med brudarna. O katten verkar han inte bry sig om :) Duktig kille. Hoppas han visar lite av sin dåliga sida med när han är ute ;)

Mobilblogg

2012-04-25 17:52:59 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Kul att gå på agilitykurs i detta väder. Det tycker inte Pepsi iaf :) får se hur länge vi står ut. Nu kom det spöregn :)


Andra tankar

2012-04-24 20:05:19 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Tack vara alla mina fina vänner från alla håll o kanter ;) Så har jag kommit på lite bättre tankar.
Viktigaste är att jag inte går o tänker på det som händer utan lägger det bakom mig.
O jag ska inte ta det personligt vilket jag gjorde ;) Men har kommit på lite andra tankar nu.

Så skönt att få stöd från alla när det känns jobbigt <3

Nu har jag lite att tänka på och Supertack till dig Isabelle som vill ta Max i några dagar o se hur han fungerar i vardagen. Tror det även är bra för oss att vara lite ifrån varandra så vi börjar sakna varandra lite mer. Vilket vi nog kommer göra direkt när vi skiljs ändå hehe.

Sen börjar vi om på nytt jag och Max. Vårat band må ha varit starkt på sitt sätt. Men det ska bli ännu starkare på ett bättre sätt!

Ju mer man får kämpa med sin hund destu starkare band utveckar man tillsammans tror jag :) Max är lätt den mest speciella hunden jag har haft. Inte lik någon annan hund :)

Det får mig att tänka på min Simba. Så jag fick kämpa med honom. Det gjorde bara att jag älskade och minns honom starkare. Det blev något speciellt band mellan oss tack vare alla småtjafs o hans bus.

Pepsi är också grym på sitt eget lilla sätt,även om han är den lättaste hunden man kan ha o göra med :)
Han är speciell på sina egna små vis och hans envishet o personlighet gör honom till något extra i mina ögon!


Simba min ängel <3


Liten Pepito <3


Tax Flax <3


Ledsen

2012-04-24 16:38:12 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag har det hänt mycket.
Imorse åkte vi med Isabelle till himpan och tittade på sennenhundar som tränade drag. Det var kul och Maxi fick träna på passivitet. Sen fick hundarna rejsa lite över fältet o Maxi var duktig.
Coola Ella hittade en fasan och började smyga på den. Hon är en fågelhund så det var häftigt att se henne in action :). Imorgon ska vi dit igen o se om Ella hittar den igen. Tycker det är himla häftigt när hundarna gör det de är framavlade till.

Sen träffade vi Sara o Vajlo. Det började med att Max kaxade sig. Jag blev sur o la ner honom på backen. En tant i ett fönster tyckte jag var elak och bankade på rutan.. Men vad skulle jag göra ? Låta min hund bita mig ?
Vi gick vidare och Maxi blev genast mycket gladare.

Vi körde lite lydnad och Vajlo var så duktig o Pepsi med :) Maxi gjorde en klockren platsliggning men behöver träna mer på fotgåendet som vanligt.
Efter det var grabbarna så snälla att vi släppte ihop de. Det gick bra tills Max började kaxa sig igen. O Vajlo fick nog så blev det lite gruff. Vi löste det snabbt men sen bytta Max sida och blev riktigt elak. Han morrade åt Sara och det accepterar jag inte så jag tog tag i honom ordentligt. Sen skulle han sitta på mig hela tiden o när ja knuffade bort han så blev han sur på mig. Jag ställde mig och gick emot han men han ställde sig o spännde ögonen i mig o morrade åt mig. Jag gav mig inte och han backade igenom en hel fotbollsplan tills han la sig.

Det känns som att han tror att han äger mig. Men efter det så gick han fot lite bakom mig trots att vi mötte en hund. Hoppas verkligen han fattade att det är JAG som bestämmer. Han behöver inte ta hand om mig längre.

Usch känner mig hemsk men samtidigt ledsen. Vad har hänt med vårat band ? Varför gör han så ?


Var är hundarna ?

2012-04-23 14:11:58 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


De sover som stockar :)

Skönt att ha rejält trötta hundar. Nu har jag städat lite här hemma, kastat i en tvätt och hundarna lyfter inte äns ett öra. Ja då är de trötta :)

Var i skogen i det fina vädret och körde uppletande av leksak med Max.
4 leksaker till o börja med o det var ingen match för Maxen. Så vi körde på 5 till :)

Sedan var det Pepsis tur. Gömde 1 godis lång in i skogen o den lille rackaren hittade den snabbt. Så då blev det en till ännu svårare men den hittade han lika snabbt.

Så inga noskvalster i deras näsor längre hehe :)

Hundarna ville leta mera och ja provade för första gången att gömma godis i ett träd.
Oj vad populärt det var. O va trötta de blev för att det var första gången. Härligt !!

Sen skjutsade jag mamma till jobbet och fick ett nytt schampoo från esperee till hundarna. Cherry delight ååå så gott det luktar. Det blir Max som får premiärduscha i det eftersom Pepsi duschade inte för så länge sen. Så han får vänta en månad eller mer tills det blir dags för honom :)

Mobilblogg

2012-04-22 22:43:48 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Ikväll har jag försökt att skrapa tandsten på hundarna. Det gick inge bra. Både Max o Pepsi är experter på att knipa munnen. Så det blev tandborstning och sedan badda med en grej från veterinären som motverkar plack o samtidigt rengör tänderna. Nu luktar de gott. Innan det körde vi kurragömma. Jag gömde mig på olika ställen i hemmet o så fick de leta rätt på mig. Tog ju inte så lång tid för de direkt haha men kul var det :)


Jag bara ÄLSKAR dett väder

2012-04-20 12:31:17 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Såå himla härligt när det är snöblandat regn ute så hundarna blir dygnsura och leriga efter varje promenad.
Såå härligt när den ena hunden kissar ner den andre så det stinker kiss vart ja än är..

ELLER INTE...

Tror nog de flesta hundägare kan hålla med ;)

Nu blir det duschen för en viss liten herre.

Helkväll på bruksan

2012-04-20 10:28:17 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår var det torsdagsträning och jag bestämde mig för att ta med både Max o Pepsi.
Det gick kanon för Pepsi på platsen som vanligt. Han är stadig som en sten :) Även om några hundar rusade iväg och nån pep.

När det var dags för plats med skott fick Max komma ut. Han hade lite mycket energi och tyckte inte det var roligt att bara sitta o titta på. Han brydde sig inte alls om skotten han reagerade inte äns lite. Känns skönt.
Sen gick jag tillbaka med honom  o då mötte vi Ivar. Max var inte så jättesnäll mot Ivar. Han ville sätta honom på plats. Det tyckte jag inte om så han fick sitta i bilen som lite straff.

Sen körde vi 1 och 1 igenom hela programmet och Pepsi måste träna på stadga. Han svävar också gärna ut lite i linförigheten och framföringen i en del moment.

Vi kommenderade de andra i gruppen och alla var jätteduktiga.
Sen när vi var klara fick Max komma ut och köra igenom 1an.

Han har tappat en hel del. Men vi har inte tränat lydnad sedan hans tävling. Utan mer hundmöten. Jag tyckte han skötte sig kanon på bruksan. Han skällde inte ut någon hund. Han var lös och höll sig till mig.

Nu känner jag att jag måste åka ut med Max till bruksan oftare så han vänjer sig med att det är mycket liv och det inte alltid måste hända någonting. Han måste lära sig koppla av när andra tränar.
Han har en av o påknapp hemma och den måste jag ta med mig till bruksan helt enkelt :)

Men allt som allt är jag helnöjd med mina grabbar!

Va fan ??

2012-04-19 11:30:48 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..



Vad är det här för syn när man kommer hem ? En hundjäkel som ligger o sover PÅ bordet ????
Syns tydligt hur han skäms på bilden. Ursäkta röran.. Men det är det värsta ja sett lixom... Har han gått och blivit valp igen eller ?

Agility kurs

2012-04-19 10:20:42 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår var jag och Pepsi på agility kurs :) Det var jättekul vi körde lite rallylydnad också. Pepsi gjorde sitt eldprov enligt kursledaren. Kul att höra.

Ikväll är det träningstävling på bruksan. Tänkte ta med både Max och Pepsi. Pepsi får ligga platsen och Max får komma ut när det plats med skott. Sen ska Max bara miljötränas lite. Kanske hälsa på lite kelpiesar.

Nu ska jag till dietisten. Får se vad hon har o säga. Jag behöver mer drycker.

Mobilblogg

2012-04-17 21:58:43 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Bekväm sovstil :)


Mera läkarbesök

2012-04-17 14:15:04 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Imorse skulle vi gått upp kl 08 men ingen klocka ringde så jag flög upp kl 09.40 och vi skulle vara hos läkaren kl 10.
På 20 min hann jag tvätta av mig borsta tänderna. Mata hundarna och rasta hundarna o åka illfart till sjukan o så var vi där kl 09.56 :) Sönderstressade :)

Vi hade ett trevligt samtal med en sköterska och jag ska få komma tillbaka och lämna lite prover såsmåningom.
Känns som livet börjar ta en rätt riktning eller hur man säger :)
De mest positiva är att jag fått tillbaka min mens som varit borta i 145 dagar.

Känns som att efter febern ställde kroppen om sig från noll. Ja är fortvarande rätt förkyld men det brukar hålla i sig rätt länge.

Ikväll ska vi hälsa på Edona o lilla princessan som säker har vuxit massor sist vi sågs :)

Imorgon börjar agility fortsättningskursen och på tors är det träning på bruksan. O fredag ska jag till dietisten för o får fler näringsdrycker som är slut nu.

Nu kämpar vi på och ger gärnet!! Mot ett nytt friskt liv!!!

Glada nyheter!

2012-04-16 10:19:05 / 5 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag har inte kammarflimmer! Känns som en underbar nyhet. JAg får sluta med waranet men ja ska fortsätta med mina betablockare och läkaren har beställt arbetsprov, ultraljud och mera bandspelar ekg. Han lovade också att fixa mig så att jag kan börja träna igen :)

Och så var det fritt fram att skaffa barn när vi vill :)

Myspojkar

2012-04-14 22:18:20 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


När jag mår dåligt tar hundarna hand om varandra som jag skrev i tidigare inlägg.
I vårat 3je rum vet vi inte riktigt vad vi ska ha än. Så nu är det mest förvaring och kaos där inne. Men vi har fått en gammal matta från M´s syster som hundarna älskar.

Jag smög mig på dem förut när jag hörde hur de busade där inne och passade på att fota.




De låg sådär sen när ja såg de så sa jag åt de o stanna så ja kunde ta kort ovanifrån. Då blev de lite stela :)


Sen tränade vi lite plats (hakan i backen)


Sötnosar


Lite mera bus :)


Bevis på Pepsi o apporten :)


Han vill dock inte sitta med den än...


Maxi ville oxå visa att han kan ;)


Undebara hjärtan!

Cylinda

2012-04-13 23:25:06 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag fick vi hem våran efterlängtade diskmaskin. 1 månad utan diskmaskin har varit jobbigt ;)
Det blev en utav de nyaste cylinda med touchskärm o eco program :) Ska bli kul o diska nu ett tag framöver :)
O skönt o slippa ha disk framme på tork.

Toppenkväll

2012-04-12 20:19:21 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag blev det verkligen en toppenkväll på bruksan. Härligt varmt väder och ja kände mig piggare.
Pepsi låg klockrent på platsen. Sedan var det plats med skott och vi gick iväg en bit bort.
Isabelles Ella var jätteduktig som låg på platsen med skott!!

O så träffade vi på Maxis halvbror Ivar. Det var jättekul o hälsa på söte Ivar o matte.
Vi ska båda till kennelträffen då ska grabbarna få busa :)
Nu hade jag bara Pepsi med mig men han blev jättekartig o skulle sätta lille Ivar på plats, samtidigt som han ville busa.

Idas mamma var där med sin schäfer Echo 1 år gammal och jätteduktig. Låg hela platsen. Det kommer nog gå kanon för de på tävlingen! Vad han hade vuxit när ja träffade han sist så var han lika stor som Max. Nu var han dubbelt så stor. Verkligen jättevacker!

Så det blev en riktigt toppenkväll. Tur att ja tog mig dit o att jag orkade en plats :)


Pepsi luktar på Ivar :)


Busig sötnos.

Svårt att fota kelpie med mobilen :)

Fortvarande slut

2012-04-12 11:43:29 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag har fortvarande ingen energi i kroppen, känns som allt jag gör är på den sista gnistan innan ja bara vill slänga mig ner platt på marken o försöka få luft.
Var o tog prover på sjukan idag. Waranprover var inte alls bra. Det var som att jag skulle vara obehandlad. Fast jag tagit dubbeldos.

Nästa vecka är fullbokad med olika läkarbesök så ja hoppas ja mår bättre till dess alternativt att de lagar mig lite hehe :)

Ikväll ska jag försöka ta mig till bruksan o lägga en plats med Pepsi.
Igår var jag på på promenad med Isabelle och det gick som vanligt bra med Max han skällde inte :)

Pepsi är bäst

2012-04-10 20:22:21 / 5 kommentarer kommentera inlägget?..


Måste bara skriva att jag ÄNTLIGEN har lyckats att få Pepsi ta apporten. Han håller den inte i några 5 sekunder men han tar den och sätter sig :) Woohooo som vi har kämpat.

Har kämpat och kämpat provat alla metoder. Blivit arg, ledsen, besviken. Pepsi har inte fattat ett skit och varit totalt ointresserad. Tills idag efter hur många månader ? År kanske ?

Känns så bra och ja är så glad över min lille pille. Nu kanske vi kan ta den där 10an i lydnads 1an :) O jag kanske vågar anmäla mig till 2an. Innan har det bara känts hopplöst.


Regn

2012-04-10 18:50:37 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Så himla tråkigt väder. Man känner inte direkt för att gå ut o gå.. Men har man hundar måste man ut i ur o skur.
Blir bara korta promenader idag och lite lydnadsträning hemma. Nu har vi ett helt rum som vi gjort iordning till o träna. Perfekt för såna här dagar.

Ska nog köra lite fjärr med de. Pepsi har fattat att man ska sitta kvar vid uppsittande. Men Max hoppar gärna fram när han sätter sig. Får finslipa lite med klicker. Det tycker killarna om.

Sen ska jag göra potatisgratäng o kött när husse kommer hem. :)

Mobilblogg

2012-04-08 11:46:59 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Ett litet smör får. En tradition i Polen på påsken :)

Hundarna har oxå fått en varsin liten påsktallrik med välsignat ägg :)


Blääää

2012-04-08 10:01:40 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Fy va skit jag mår på mornarna. Igår kväll kunde ja inte sluta hosta. Det gör såå ont i ena lungan när ja hostar, men kan ändå inte sluta. Tillslut kom det blod :( Skulle snyta mig så kom det oxå blod. (Äter inget waran tillfälligt)
Hade bytt till nya lakan vilket inte var någon bra ide eftersom de är nya o vita. Bara o kasta i tvätten.

Nu känner jag mig helt bakis och öm.

Snart ska vi till min mamma på påskfrukost. O sedan fortsätta ut till landet till M´s morfar o fira mera påsk.
Igår var vi hos hans syster. Vi åker alltid dit på fredagar och har våran tacofredag. Men nu flyttade vi det till lördag.
Mysigt o träffa barnen. Fast vi får ju träffa de idag igen o imorgon :) MYS

Tack

2012-04-07 12:04:20 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


Vill tacka alla för era fina ord! Det betyder mycket! <3

När jag blev som mest dålig orkade jag inte äns bry mig om hundarna. Jag tänkte och jag hade dåligt samvete. Men jag orkade inte äns klappa de. Tur att ja hade mina nära o kära som hjälpte mig. Men det jag är mest stolt över, är att killarna blev så självständiga. De tog hand om varandra. Det syntes verkligen hur de tydde sig till varandra.
De höll sig nära runt mig hela tiden men lät mig vara ifred. Skönt för när jag blir dålig brukar de oftast bli osäkra och söka kontakt hos mig. Vilket är mysigt men inte när man inte kan andas och vill ha utrymme..

De har aldrig riktigt velat sova bredvid varandra längre stunder och Pepsi tyckte oftast Max var lite jobbig o stor. Men inte nu längre. Nu sover de ihop. Pepsi gick t om in till Max bur o la sig.
Så härligt att de har varandra som stöd!


Foto: Isabell Fjällrot

Mobilblogg

2012-04-06 21:41:50 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Har en mysdag med alla mina älsklingar ser på 3D o äter gott. Det snöar ute o killarna blev överlyckliga, men inte vi :(

Nu myser vi alla 4 i soffan.


Upp o ner

2012-04-05 12:17:53 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


När jag fick mina näringsdrycker gick jag upp 2,5 kilo på 1 månad. Folk började säga att jag ser friskare ut och jag kände mig mkt bättre och blev mycket mer glad o postiv.

Så kom denna jävla feber o skit den drog med sig och swiss på 2 dagar gick jag ner 7 kilo KUL.. NOT..
Känner mig som ett jäkla skelett.

Ibland underar  jag vad jag gjort för att förtjäna det här.. Alltid är det nåt :( Blir så ledsen.
Kan jag aldrig bara få må bra och vara lycklig en längre stund utan att alltid få ett bakslag.

Sorry lite av min deppiga sida kommer fram :(

Sjuklingar är vi allihopa

2012-04-04 11:32:36 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Blev ett besök på akuten för min del. En ny diagnos kammarflimmer. Har googlat om det och det känns absolut inget bra. Hoppas på att få komma till kardiologen snabbt så jag kan få lite svar på mina frågor.
Jag vet att läkaren förklarade det för mig på akuten men i feberyra så förstår man inte hälften.

Idag mår jag lite bättre. Ingen feber men fortvarande jobbigt att andas. Var ute med hundarna i Max 10 min och det kändes som att jag skulle svimma när som.

Hundarna är också sjuka. Tror inte att vi människor kan smitta djur men de måste iaf smittat varandra med något. För båda har kräkts och Pepsi är lite svullen i halsen.
De är säkert rätt så understilmulerade men de är absolut inte jobbiga utan ligger brevid mig och vaktar varje steg jag tar.

Nu vill ja bara bli frisk för jag orkar inte mer nu..

Mobilblogg

2012-04-01 20:31:58 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Ligger i sängen med hög feber o har jätteont i kroppen. O tycker synd om mig själv. Typiskt


April April

2012-04-01 12:20:36 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag är det första april. När man lever med en sambo som jag så kan jag vara lung. Han kommer inte lura mig idag.
Det är den enda dagen på året han tar "ledigt" :)

Jag har blivit lurad en miljon ggr och jag går på det varje gång. Fast jag tycker det är roligt och förstår ibland inte hur han orkar hahaa :)

Nu ska vi äta frukost sen ska jag göra lite matsäck. Vu ska nämligen ut och vandra idag. Ska bli kul både för oss o för hundarna :)

Måste bara berätta att jag nu har mött 4 hundar på en smal trottoar gåendes mot oss och Max har valt att ta kontakt med mig. Det är ju helt underbart!!
Ska göra som Isabelle säger att jag ska börja skriva upp antalet hundar vi möter. På så sett kan jag se Max utveckling, hur många han skäller på, på en dag och hur många han ignorerar. Då blir jag kanske inte så besviken om vi misslyckas med något möte.