Varför ?

2012-06-29 16:42:33 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu blir jag trött på mitt jävla liv.. Varför kan inte allting bara flyta på, varför måste jag alltid slås ner så fort jag blir lycklig? Ända sen jag hittade den där jävla fyrklövern så har jag flimmrat varje dag till och från. Inte lika intensivt som alltid men ändå så pass jobbigt att ja påverkas av det.
 
När jag äntligen fått ordning på min Max så ska detta komma som en jävla käftsmäll.. Ursäkta språket men nu är ja så less på detta.. Ska jag börja om allting igen ? Jag klarar det inte en gång till.. Depressioner och mediciner och smärtan och rädslan framförallt.. Inte ska jag väl behöva opereras en fjärde gång..
 
Kan inte hålla tårarna tillbaka. Blir osams med M för han tycker jag ska kontakta läkaren så jag sätts in på waranet igen så jag inte får nån stroke. Men ja vill ju inte.. Vet att jag snart är 30 och borde ta det på allvar. Men just nu känner jag mig liten och känner bara att jag inte vill mera..
 
Nu är det inte säkert fyklöverns fel ;) men ska prova att kasta den så kanske turen vänder :)

Harmoni

2012-06-28 11:48:22 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


En riktig trevlig promenad imorse med min kusin :)


Lycklig

2012-06-27 21:25:12 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag blir bara så glad!! Max och Ted har funnit varandra. Det var brottning på hög nivå på promenaden :)


WOW

2012-06-27 19:26:30 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Alltså helt otroligt vilken skillnad det är på Max!! Från att ha hatat allt som har med hanhundar att göra till att kunna umgås med bara hanar och nu ha en okastrerad unghunds hane hemma hos oss!! Som ska spendera natten :) Helt underbart alla ligger på ett varsitt ställe o sover.


Badtajm

2012-06-27 14:08:10 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Iförrgår och visade Max inte sina bästa sidor.. Men bestämde mig för att träffa Sara o Vajlo och åka o bada. Maxen förvånade oss ganska rejält och brydde sig inte om Vajlo :) Kändes kanon och vi fick en trevlig kväll ihop.
Isabelle följde med som fotograf och som vanligt tog hon en massa fina bilder!!
 
Lika som bär :)
 
Haha kolla in Pepsi i bakrunden
 
 
Fina Maxi
 
Sen såg vi ormhögen och åkte hemåt.

Neej

2012-06-25 16:14:42 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu blir jag riktigt ledsen. Har haft flimmerkänningar ända sen i lördags och mått ganska dåligt till och från. Men nu kom det värsta flimmret. Har varit på toa kanske 9 ggr den senaste timmen och jag är kissnödig igen.. (to mutch info kanske ).. Börjar känns mig svimfärdig och det blir jobbigt att andas. Har glömt bort hur dåligt jag mått när jag flimmrat ordentligt. Det känns det det var ett tag sen jag gjorde det.. Hoppas det ger sig snart :(

Födelsedag

2012-06-21 19:24:32 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag blir jag 29 år och ett steg närmare 30.. Trots min 30års kris så har det varit en underbar dag, framförallt flimmerfi dag. Med tanke på att jag var ute och klättra i berg och gick en mil.
 
Hela helgen är fullspäckad idag ska vi fira mig och imorgon är det midsommar på lördag ska vi fira en annan och på söndag ska jag firas igen :)
 
Vill önska er alla en trevlig midsommar!!
 
4 grabbar :) Så stolt över Maxen som inte brydde sig alls
 
 
 

Fyrklöver

2012-06-19 16:32:00 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår hittade jag en fyrklöver. Det var kanske 20 år sedan jag hittade en sist. Och idag har jag flimmrat i stort sett hela dagen :( Känns tungt att behöva skriva i denna kategori. Men jag får se det ljusa att jag varit flimmerfri vääldigt länge! Hoppas jag får fortsätta med det efter idag.

Jag tror fortvarande att fyrklövern ska ge mig tur så jag har placerat den i sovrummet i en liten lykta.

Äckel

2012-06-19 13:47:04 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Satt och klappade lilla Pepsi så fick jag syn på en megafästing

Höll på att kräkas när jag tog ut den bläää

Löpning

2012-06-17 14:18:34 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag var det 4e gången jag och M var ute och sprang. Första gången sprang vi 4.5km Vi intervall springer för att bygg upp konditionen. Sen har vi sprungit 3km istället för det blev lite mycket för att vara första gången. Det jag är mest glad över att jag inte flimmrat något alls.

Max springer med mig i dragselen så jag tror det hjälper mig mycket oxå. Samtidigt som han får det han behöver :) Jag har alltid älskat att springa så det känns skönt att jag kan göra det igen fast i min egna lilla takt så att jag inte gör om samma misstag som alltid o tar ut mig för mycket så jag blir dålig :)


Miljöträning

2012-06-15 16:01:05 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag har vi miljötränat. Tog en stadspromenad bland en massa studenter och liv. Lastbilar som tutade bland hus så det ekade nåt enormt. Duktiga hundar brydde sig inte så värst alls :)En liten video på gallergången vid strömmen. Duktig Peppa!!


Den här bilden var lite läsig att ta. Tror att jag kramphöll o kopplet :)

Max vallar

2012-06-15 11:50:52 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår var vi och valla! Det var kul men Maxen var lite trött. Det märktes också i vallningen. Men han var skitduktig ändå!

Miljöträning i Flen

2012-06-13 21:36:29 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag följde vi med Isabelle och Alice på lite miljöträning. Hon skulle titta på 3ans lydnadsmoment så vi åkte o tittade på tävling. Kom dit och Maxen blev lite uppspelt. Drog lite o kopplet. Vi gick och satte oss på en bänk och då lungnade han ner sig rejält. Vi satt där och tittade på 1:ans platsliggning och sedan tittade vi på 3ans moment.

Maxen låg fint bredvid mig hela tiden. Satte sig några ggr, men blev riktigt utmanad utav hundar som kom väääldigt nära. Men han satt kvar. Det kom tillomed en pudel (som han hatar) och satte sig bredvid oss. Maxen gjorde ingenting. Sen gick vi en liten promenad och kom tillbaka och Maxen var fortvarande lung och avslappnad.

Det var säkert ett 20 tal hundar som skulle tävla och det skälldes och morraded och tjoades lite här och där. Men inte min MAX för han var lung o snäll!! Skötte sig utmärkt jag är sååå stolt!!

Vilka framsteg ! O bästa utav allt. Pepsi var oxå med ! Jag hade dem båda och de skötte sig kanon!

<3 Bästa brorsorna

MH

2012-06-11 15:42:36 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..
Här är videon :) Fick korta ner den en bit för att den skulle få plats :) Passiviteten finns inte med men där fick vi en 2:a ÄR uppmärksam lugn står, ligger eller sitter.

MH

2012-06-10 14:47:24 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag har vi gjort MH. Jag fick en bild av min hund som stämde in ganska bra på den bilden jag redan hade :)
Jag fick också en helt annan attityd till saker och ting. Mer förstående på ett positivt sätt. Mina mål som jag haft med Max har ändrats lite och det där med tjänstehund tror jag vi hoppar över. Vi kör på som vanligt och huvudmålet är att få någon merit på Max så vi kan nå vårat champion i någon gren ;)

Maxi var jätteduktig och förvånade faktiskt mig på spökena :) Har allt på film som ja lägger upp när jag fått ihop alla delar :)

Valla

2012-06-09 16:09:03 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Nöjda och trötta hundar efter en förmiddags vallning. Tack Sandra o Amanda för en jättetrevlig dag!


Mobilblogg

2012-06-08 18:21:45 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Note to self.. FÄRGA INTE HÅRET HEMMA SJÄLV!!!!! Att jag aldrig lär mig. Jag hade en färg som jag var nöjd med bra länge. Men så tröttna jag som vanligt o skulle bli mörk. Direkt efter färgen va i ångrade jag mig. SOM ALLTID. O nu när jag ville få tillbaka min gamla färg så ja nu är jag orange hårig. Eller karamell färgad.. Nu får husse åka o köpa ny färg.. Kommer tappa håret snart..


Du och jag

2012-06-08 14:08:26 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Denna helg ska Pepsi äntligen få sova hos sin mommo. Det var länge sen nu och han bara älskar det.
Så nu får MAxen och jag egentid igen :) Han blir så himla go när vi är själva <3

Vi ska ju ladda för den spännande helgen! Ska bli jättekul så nu hoppas vi på fint väder oxå.


Sööötnos

Mobilblogg

2012-06-08 12:54:35 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Rosa mjukfrisbee inhandlad åt Pepsi :) första leksaks belöningen han bara älskar !!


Simmning och träning

2012-06-07 19:38:18 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag var Maxen och simmade igen. Det gick bra vi ökade tiden och han skötte sig finfint. Sen åkte vi till bruksan och jag tränade lite Agility med Pepsi och lite lydnad med Max. Sandra och hundarna var oxå där och jag tog lite Agility bilder på dem :)

Men här är en liten bild på söta Khim och Max. Jag satt och myste med Khim och Max blev lite avunsjuk och tröck sig emellan sen fick de stanna kvar för ett foto :) Inte lika roligt enligt Max
Mobilblogg

2012-06-07 18:32:59 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Lite dambesök av lilla Aliz medans Sandra springer milen :)


Fjällmossen

2012-06-06 20:57:30 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag hade vi inget att göra så vi åkte till kolmården och vandrade i fjällmossen. Det var jättevackert men slutade som en mardröm.. Insektsparadis och blött om fötterna en klantig hund och en livrädd matte


Detta var i början vi visste inte hur långt vi skulle gå. Båda satte igång sina runkeeper och var glada. Någon klaga på att det blåste men vi nämner inga namn ;)


Kom fram till en stig i skogen o såg denna skylt. Planen var att vandra på plankor över fjällmossen..


Efter ett tag kom vi fram till mossen men vi var tvugna att gå på en blöt o snårig stig i mitten av den.
Någon började klaga på att skorna blir förstörda ;) Vi hade nog gått 2 km och funderade på att vända om.


Jag roade mig med att fota fina bomullsbollar eller vad det är.


Vi gick och gick i massa snår och trånga småskogar.. Paniken bara växte i mig och vidriga trollsländor gjorde inte saken bättre..


En liten plätt med gräs mitt i den tjocka snåriga skogen. Klart man tar en kamerapaus då.


Det tyckte Maxen var skönt.


När vi hade gått en bra bit. Börjat oroa oss för att vara vilse. Tittat på våra mobilen och sett att vi bara går längre o längre ifrån bilen så tog skogsvägen slut o vi kom till Plankorna :)


Men vi stötte på ett problem. I mitten av mossen så var plankorna under vatten. Husse tog av sig skorna och började traska för vi vägrade gå tillbaka. Jag sket i det och gick med skorna. Blev bara blöt om vänsterfoten för att ja halkade till :)

Sen gick vi en bra bit genom skogen igen. Husse hade 5 fästingar på byxorna jag och Max hade noll och Pepsi hade 1 :)


Sen var vi klara och åkte iväg till en liten sjö som fanns en bit bortDet tog mig nästan 1 timme att ladda upp bilderna. Blir så trött på blogg.se att det altid ska vara så segt.

Men iaf dagen var trots blöta fötter o en massa insekter ganska rolig :) Det blir alltid roligare med ett äventyr .Framsteg igen !

2012-06-05 20:19:14 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Åå va glad jag blir. Pepsi är så duktig o det går framåt. Nu tar han apporten ute! Nu ska han bara kunna hålla den i 10 sek han håller den i 5 ungefär. Sen ska han kunna ta andras apporter. Det blir lite svårt att hitta och träna med men vi får se vad vi hittar på.

Max var inte alls rolig att träna med på bruksan idag. Han ville äta gräs och inte ta metall apporten.
Men skam den som ger sig. Hemma satte vi oss i lung o ro. Tog fram klickern och vips ..så hade Max en lampstång, en metallvisp och hans 2 pokaler i munnen :) Nu tar han i metall hehehe.. Skönt med en snabblärd hund.


Foto: Isabelle

Långpromenad

2012-06-05 11:56:55 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår sov jag till 13.30 men idag var jag uppe 05.30 och skjutsade M till jobbet. Sen träffade jag Sandra och hennes hundar och gick en långpromenad. Vi gick runt hela stan plus lite till :) När vi kom till himpa så badade hundarna i aqua golfen :) Max fick träna lite bakmuskler i simningen det var jättenyttigt. O tillomed lille Pepsi fick simma lite eftersom han är så klantig o ramlade i från bryggan :P

Max blir så underbart härlig i Sandras sällskap och det känns knappt att jag går med en hund i kopplet. Vi tränade oxå på att vara lösa en bit runt strömmen. Skit duktiga!
Mobilblogg

2012-06-04 15:46:29 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Sitter o väntar på Isabelle i regnet:) hon ska träna sin Alice i en bassäng :) ska bli kul o se! Sen har jag en liten hemlig grej på G ska bli såååå kul o jag bara längtar så jag spricker !! Den får vi veta mer om i helgen :)


Toppen träning

2012-06-04 14:28:24 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag försov jag mig rejält. Skulle gått på stan med mamma o shoppat men jag vaknade 13.30 :S
Jag var helt slut men nu känner jag mig pigg och har en massa energi. Positiv energi!

Åkte ut till himpan och gick en varv på rallybanan. Efter det gick vi över till fotbollsplanen och tränade lite lydnad.
Nu kan killarna 2ans moment fjärrdirigering :) Och Pepsi kastar sig på läggandet och tvärstannar på ställandet.

Max kan nästan inkallning med ställande. Känns superkul! Båda var supertaggade på träning och ju mer vi fortsätter kommer allt sitta ännu bättre! Pepsi o jag är anmälda till tävling igen. Får se hur det går. Men just nu ser det ljust ut.

Nästa träning ska jag ta med apporten ut och träna. Han tar den fint hemma nu och jag hoppas han tar den utomhus oxå.

30 års kris

2012-06-03 20:50:22 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Det är något jag kännt av de senaste dagarna.. Imorse vaknade jag jättesur. Jag vet inte varför. Jag tror att vädret bidrar lite med. Men jag var iaf sur och deprimerad hela dagen fram till kl 16.

Jag har grubblat väldigt mycket om livet de senaste veckorna. Om framtiden och om barn. Jag vill ha barn innan jag blir 30 men det känns så nära inpå. Vissa dagar känner jag mig inte alls redo och jag vill inte ha barn överhuvudtaget.
Sedan känner jag att jag spenderat den största tiden av mitt liv med att vara sjuk. Antingen det ena eller det andra.

Mina mål med mina hundar känns väldigt långt bort ibland och ja känner inte att ja får tiden att räcka till.
Aja det är nog lite av en kris jag går igenom..

Men om jag ska fortsätta.. Kl 16 idag ändrades mitt humör till topphumör. Vi blev bjudna på mat och vi bestämde oss för att gå genom vrinnevi skogen. Jag har undvikigt att gå där med Max eftersom jag inte orkar bråka med han i hundmöten.
Men idag blev jag glad, vi gick förbi hundar utan att det hände något. Max gick i fotposition och blev bara nyfiken på en hund. :D Såå glad jag blev, o lycklig. Så lycklig att han fick gå lös resten av tiden. Så fort det kom en joggare så sa jag åt honom o gå fint, och han höll sig i fotposition tills han fick ett varsegod!

DUKTIG kille!!!   Han gjorde min dag!