Gott Nytt År!

2010-12-31 15:01:34 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..Tack!

2010-12-29 21:49:56 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Stort TACK till mina uppfödare för dem fina orden! Jag vill tacka er för så underbara friska o vackra hundar!
Utan dem hade jag kanske inte varit lika frisk som jag är idag! Dem har fått mig att kämpa och vilja bli frisk. Både för mig själv men mest för deras skull! I början fick dem nöja sig med en matte som knappt hängde med på promenaderna men nu springer vi o busar o orkar nästan hur länge som helst :)

TACK o gott nytt år!


Promenad i skogen

2010-12-29 14:58:34 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


HAr varit på en 2h promenad i skogen med mamma o hundarna passade på att ta lite foton på dem. Så skönt att dem båda älskar snön.


Har tagit många fler men orkar inte vänta på sega bloggen som tar jättelång tid på varje bild.

Väldigt dålig uppdatering

2010-12-28 08:36:43 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Har varit rätt mycket på jobbet nu ibörjan när man ska lära sig allt. Men imorgon är ja ledig o då ska vi åka iväg. Ska bli skönt o få lite ledigt. Nu under december/januari har hundarna vila från all träning men tänkte ändå göra något kul med deras träning nu när ja kommer va ledig. I Februari blir det att leta utställningar till Max o tävlingar till Peppa. Helst i något ridhus för P eftersom han vägrar ligga på kallt. Målet är Lp1 med P o Max ska bli klar att börja tävla i lydnads ettan. Får se om ja klarar det.

Max tricks

2010-12-20 22:38:36 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..
Körde en snabbrepetition med Max eftersom det var länge sen vi körde med den. Näste gång ska jag visa vad han går för när han sorterar färgerna.

Max leker med Max

2010-12-19 15:50:51 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag har vi handlat lite julklappar o så fastnade jag för en leksak till hundarna direkt när jag kom in i affären
Nämligen en leksak som hette Monster Max tyckte jag passade perfekt.Han håller på att dödar den för fullt o kastar omkring på den. Rätt kul o se :)

Virus

2010-12-19 11:41:11 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag tror att M har fått virus på sin dator.. Mitt i natten vaknade jag utav att det var en hel farm som lät ifrån hans högtalare. Hundar som skällde katter som jama o hästar o tuppar ja de flesta djuren från en farm.. Han hade inte igång några program förutom vlc som filmen hade tagit slut på som absolut inte handlade om någon farm. Först trodde jag att jag drömde men väckte M som inte heller fattade någonting. Han stängde av datorn o så somnade vi igen. Men nu när vi tänker efter.. det måste ju varit något virus eller kanske någon väckarklocka haha.

Skumt var det o jobbigt o bli väckt den ända lediga dagen man har..
Idag blir det bruksan o sen köpa julklappar. Har fortvarande inte fått mina pengar så jag får trolla fram några klappar :P

Update

2010-12-17 17:56:34 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Inlägget innan blev lite konstigt eftersom jag var tvungen att lägga in videona manuellt. Hade inga verktyg till hands utan fick göra det i html.. Därför det inte blev mellanrum mellan raderna hoppas ni kan läsa det iallafall ..

2 dansvideor

2010-12-17 17:44:48 / 4 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu funkar det igen :) Innan ni ser klippen så vill jag bara säga några saker. Jag vet att golven inte är ultimata för dem är jättehala. Hundarna är ganska pigga på att göra saker eftersom min mamma inte aktiverar dem med hjärnan utan bara går långa promenader med dem vilket inte hjälper på mina vildisar:) (I helgen ska dem få en rejäl dos av hjärnakriviteter) Pepsi ska göra slalom, 2 snurr och sen ligg o pang.Efter det ska vi köra slalom på sidan o sen backa bakåt o framåt sen har vi inte kommit längre utan jag improviserade lite. Max ska köra slalom, 2 snurr ligg och pang. Slalom på sidan och sen snurra mamma (han snurrar mig medans han står på 2 tassar) Efter det blev det improvisation.

Dansnummer

2010-12-16 19:52:39 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag håller ju på att sätta ihop ett litet dansnummer med hundarna.
Både Max o Pepsi kör nästan samma nummer. Pepsis innehåller lite backningar medans Max inte kan backa än så får han köra lite på två tassar.

Jag har hela dansnummret framför mig i huvudet men det är väldigt svårt att göra det praktiskt sedan.
Jag har iaf hunnit att göra 5 "steg" med Pepsi och 5 med Max. Ska försöka filma det och lägga upp här på bloggen. Det kommer ta lång tid innan hela dansen är klar så lägger upp lite korta klippa som ni kan kommentera eller skratta åt ;) Ska försöka filma till helgen iaf. Men lovar inget.

Dålig uppdatering

2010-12-15 18:55:42 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag går på högvarv och jag är så glad att jag funkar fysiskt och psykigt :) Inte för ja brukar ha psykiska problem men menar att jag tivs jättebra på jobbet. Idag har jag varit på 2h kurs i webbdesign. Fick lära mig lite grunder om ett program som heter joomla. Spännande o alltid roligt o få lära sig nytt.

Efter jobbet hämtar ja hundarna o aktiverar dem (senaste dagarna har dem redan varit trötta) Men dem får lite till :) Sen hemåt o ställa sig o laga mat o diska.

Jag fattar inte hur mkt ja hinner med fast jag slutar sent. När ja var arbetslös kunde ja dra ut på disken i flera dagar o maten lagades så sent som möjligt. Fast hundarna har ja aldrig slarvat med dem är mina änglar.

Nu ska ja göra pannkakor :)


Glad nyhet

2010-12-13 15:23:30 / 5 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag har fått jobb. Börjar redan imorgon o ska lära mig allt. Känns skönt!
Kommer kännas lite skumt att inte vara med hundarna hela dagarna. Men jag måste verkligen jobba, har inte tänkt o vara arbetslös livet ut. Hundarna kommer spendera dagarna hos min mamma så dem kommer ha det bra och slippa vara ensamna.

Nu ska jag passa på att sova lite till :)

Långpromenad

2010-12-11 19:02:26 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu har vi varit på en 2 timmar promenad i vrinneviskogen. Jag är en frusen isbit. Trodde jag hade på mig varma kläder nog men icke. Hundarna fick iaf springa av sig o äter nu kvällsmat för o sen hoppa i soffan o mysa resten av kvällen.

Husse är på julbord så vi får roa oss med varandra ikväll.

I Polen

2010-12-11 14:17:10 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Här kommer en bild från Polen. Saknade ju mina hundar så mkt men min ena bror hade skaffat sig en hund så där fick jag iaf sällskap utav en vovve :)


Gamnacke?

2010-12-10 22:59:11 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Nae bara Max som kollar läget här hemma..
Kan inte låta bli o skratta när han ser ut sådär :) Nacken jättelång o frambenen isär sådär :)
Han brukar kunna sträcka på den ännu mer ibland :)

Lite bilder

2010-12-10 14:14:35 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Vet inte vad det är för miner han gör hehe

Precis när ja ska ta ett kort lyfter pepsi på benet..


Upp med tassen killar :)

...

2010-12-09 20:56:14 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Världen är allt bra orättvis! :(

Dogfight del 2

2010-12-09 15:35:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..Dogfight :)

2010-12-09 15:23:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Det kan se ut o göra ont men jag lovar att ingen kommer till skada :)

Julstämmning

2010-12-08 15:58:00 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu har jag pyntat lite mer här hemma. Allt är ännu inte klart än men det kommer sakta mer o mer saker.

Lite juligt är det kanske :)

Hundarna har även fått nya selar utav sin mommo


Max fick en likadan men har ingen bild på honom än.

Grattis Besten!

2010-12-07 18:49:00 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Vill hälsa ett stort grattis till lilla Besten som blir 1 år idag.

GRATTIS!!   Kolla in hur Bestis blev firad imorse ----->här

Borta bra men hemma bäst!

2010-12-05 15:48:00 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Skönt o vara hemma igen, även om jag saknar dem i Polen redan.
Har fått lite migrän efter luftbytet osv.. Men nu är jag lycklig, jag har mina vovvar hemma och jag tror jag snart kommer gosa ihjäl dem. ÅÅ vad jag har saknat dem. Vi har kört igenom lydnads ettan och så har vi tränat på våra nya dansnummer :) Tränat lite kontakt och bara lekt en massa i snön.

Både Max och Pepsi har haft det superbra när jag varit borta. Max har varit hos Britt hans uppfödare och lekt med brorsan Zeb. Dem kom jättebra överens och gjorde allt tillsammans.
Här är lite bilder från Britt.


Max o Zeb äter mat


Självklart ska bortskämda Max ligga i soffan ;)


Puss bröderna :)


Pepsi har spenderat sina dagar hos M´s mormor och blivit bortskämd han med.
Han har fått precis som han vill och stackars M´s mormor har tillomed fått bära honom när hon lagade mat för att han ville det.

Illa

2010-12-02 21:48:00 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Har i polen har jag det bra.. Men mar standigt illa. Kan ju tro att jag ar gravid. Vilket jag inte ar!!! Hjartat rusar och jag kan inte sova. Men ja vill inte klaga. Maten ar supergod o ja tvingar i mig massor. Har traffat tva underbara hundar en stafford o en shit tzu, o nagra katter med.

Saknar mina hundar nagot enormt!!!