Nytt försök

2013-07-30 12:42:01 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Max svullnad har inte gått ner ännu. Så vi har fått en ny antibiotika kur att testa. Har det inte gett sig till på fredag ska vi återkomma.

Hade gärna ställt ut honom på rasspecialen men det går tyvärr inte :(
Hoppas på att vi åtminstone kan åka upp och vara där. Fota och hjälpa till.

Tyvärr har det skett ett dödsfall inom familjen så vi kanske är i Polen på begravning :( Vet ännu ingenting men får reda på allt denna vecka.


Konstigt

2013-07-30 12:34:10 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Gjorde nyss ett inlägg men det försvann
. Orkar inte skriva om allt igen


Mobilblogg

2013-07-30 12:32:21 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..Mobilblogg

2013-07-27 12:11:15 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Tänkte uppdatera läget lite. Max humör har förändrats ganska mycket . Han är inte lika arg längre. Svullnaden i ansiktet har minskat något men inte mycket .

Han hade en fraktur på tanden som togs bort . Bilderna på knäna såg jättebra ut så ingen misstänkt patella längre. Skönt !!
Vi ska börja simma igen så hans muskelinflammation inte kommer tillbaka.


Jag kanske ska bli ond......

2013-07-23 19:23:01 / 4 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag är så himla ledsen. Varje gång något bra händer så blir jag som vanligt slagen i marken :( ..

Max har haft misstänkt patella nu i 2 veckors tid och vi var på återbesök igår men då såg det bättre ut. Men han är oxå svullen i ansiktet så de misstänker att han måste ta bort en tand :( Så imorgon ska han in och sövas och undersökas ordentligt. Eventuellt få ut vätskan i kinden.

I helgen badade hundarna och på natten blev dem jättedåliga. Pepsi tog det hårdast på. Det var alger i vattnet.

Jag som hade bokat in tävlingar och planerat att ställa ut och kora Max. Som vanligt måste allt läggas på is för han går på mediciner :( Vill börja på riktigt nu.

Samma med min egna hälsa :( flimmer varannan dag. Gick ner 10 kilo på mindre än en vecka. Nu börjar ja kämpa mig uppåt igen . Men det tar en evighet. Har aldrig vägt så lite som 40 kilo..

Bara motgångar i mitt liv. Jag funderar på att bli ond och börja supa, knarka och bli kriminell.. Det är ju aldrig de som drabbas fast de medvetet förstör sin hälsa.. ( självklart finns det undantag) Ni förstår vad jag menar ..

Fick höra att jag är den starkaste tjejen som finns och att ja borde skriva en bok om mitt liv.. Men kan inte ta åt mig sånt när jag fortvarande är under ytan och försöker må bättre .. Men ja kämpar på för det är jag väl bra på..


Mobilblogg

2013-07-16 20:58:25 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag har jag testat camera raw för första gången blev inte klok på programmet med med tips från Isabelle blev det okej bilder.

Här är mina bilder och Isabells bilder