Mobilblogg

2012-07-31 22:04:09 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu ligger vi på hotellet i Polen. Proppmätta på polsk mat och bara jäser. 30 grader varmt och jag påbörjar min töja ut magsäck och gå upp i vikt mission :) imorgon ska jag prova klänningar. Saknar mina hundar !! Kram till er alla.


Spa

2012-07-29 17:23:56 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag blev det lite hundpyssel. Har badat Max och fönat honom och sprayat på hundbalsamspray. Klippt klorna på båda och borstat tänderna på dem. Efter promenaden ska Max stretchas och båda få massage :) Max får massage och strechning varje dag men lille P förtjänar lite han med. Sen ska jag droppa i nytt fästingmedel.

Max har en virvel i bak som står rakt upp jämfört med allt annat hår. Det ser jättekonstigt ut. Jag har kammat ner det men jag ser hur den sakta börjat ta form igen. Folk har tillomed frågat vad det är han har i bak som sticker upp.. Någon som har tips inför utställning, hur man får ner det ?

Polen

2012-07-29 15:03:34 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Det börjar närma sig att åka till Polen. Jag börjar redan bli nervös. Gillar inte det där med att flyga..
Imorgon kväll lämnar jag av lilla Pepito till Isabelle. Vet att han kommer ha det superbra men jag kommer o sakna honom ändå.

På tisdag lämnar jag av Maxen till Sandra. Han kommer oxå få det superbra och jag är inte det minsta orolig för någon av dem.
4 dagar går snabbt men saknaden kommer vara stor :)

Har suttit och bläddrat igenom tusentals bilder på bröllopsklänningar och jag får mer o mer beslutsångest. Jag har min färdiga klänning som jag vet hur sen ska se ut. Men när ja tittar på olika bilder så får ja mer inspiration och blir sugen. Men jag är iaf säkert på formen på klänningen. Sen vet jag inte om ja ska ha med strass eller blommor eller spets eller nåt annat. Får se.
Dit vi ska så finns det en gata lika lång som drottninggatan, full med bara bröllopsaffärer :)

LP1Pepzi

2012-07-27 10:45:53 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


ÅÅÅ äntligen har Peppan fått sin titel!! Som vi har kämpat! Är så stolt över min lille kille!!
 
 

Fysiologen

2012-07-26 13:00:48 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Imorse var jag på fysiologen och gjorde motionstest med EKG. Det gick bra men jag framkallade inget flimmer utan en himla massa extraslag som kom efter varandra. Trodde jag skulle svimma. Det var otroligt jobbigt att cykla och jag höll på kräkas påvägen hem. Hann precis innanför dörren så kom det :( Men nu hoppas jag att dem ser vad problemet är och att de fixar till det. För så ska man inte må bara utav att cykla.
 
De frågade hela tiden hur jag mådde och eftersom jag är så van med extraslagen så trodde dem inte på mig när jag sa att det var okej :) Sen tror ja hon såg nånting på ekg:t för dem stod där o viskade bra länge och pekade på linjerna som såg ut som jag vet inte vad på skärmen. Så skulle hon gå med det personligen till min doktor så skulle han höra av sig så fort som möjligt.
 
Det kanske inte är någonting men man blir ju lite nojjig. Fast jag har gått igenom värre känns det som, finns inte mkt som kan förvåna mig längre hehhe.
 
Nu ska jag vila igen för ikväll händer det grejer ;)

Mobilblogg

2012-07-24 19:44:11 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag tog jag tag och rensade i trädgården. Det behövdes verkligen. Första bilden är när jag gjort hälften andra är när ja är klar. Men ja råkade ta bort en massa blommor oxå så får köpa nya :)


Resan från Helvetet

2012-07-24 11:26:34 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår trodde jag att jag skulle dö på riktigt.. Vi var ute hos svärfar i deras husvagn. Där såg ja en jättestor o vidrig skalbagge. Alla som känner mig vet om min fobi för insekter. De andra försökte få ut den o sen var allt frid o fröjd. Efter några timmar åkte vi hem och då känner jag någonting krypa innanför tröjan. Jag känner efter och känner direkt att det är den där skalbaggen. Hör o häpna. Jag stannar bilen lungt vid vägkanten och sen kommer paniken. TA BORT DEN skrek ja åt M. Kan skjuter bort den och jag hoppar ur bilen och börjar störttjuta som ett litet barn. M försöker lugna ner mig, jag börjar hyperventilera o det känns som att hela skogens insekter är innanför min hud.
Efter en lång stunds letande i bilen efter skalbaggen blir ja tvungen att åka vidare. Ja sitter o skakar och är egentligen inte alls körduglig. Det kliar överallt och ja släpper gasen av o till för att stampa med fötterna. Men jag har en känsla av att den är kvar. Ja känner den på mina ben hela tiden, M säger att ja ska lugna mig och att den är borta. Vi åker en bra bit o ja får en panikkänsla igen. M lyser med mobilen och där sitter skalbaggen, På mina byxor.. Stannar bilen återigen och skriker. M får panik av min panik och kastar sin mobil på den så den ramlar ut genom dörren med skalbaggen.( ANTAR JAG) Sen vägrade ja gå in i bilen igen. Men ja var tvungen men ja satt som på nålar. Ilningar genom hela kroppen och med hjärtat i halsen. FY faaaan säger ja bara.. Ja hatar insekter!

Vattensvans

2012-07-23 14:13:03 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag efter att vi hade simmat och åkt hem så när Max hoppade ur bilen så hängde bara svansen. Ja kände på den men då pep han till precis som att det gjorde ont. Har läst lite och det behandlas av antiinflammatioriskt, Men oxå vila. Ska vänta några timmar o se om det går över eller inte. Annars får vi ringa veterinören.

Deppig..

2012-07-22 15:07:01 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag och min vanliga otur. Blir lagom trött på den nu kan ja säga :(
Efter Öland har vi bara varit hemma och åkt runt lite i östergötland och badat på olika ställen o ätit gott. I torsdags var vi i Nyköping och tittade på Stendörrens naturreservat. Det var jättefint men rätt så mycket folk så vi åkte in till Nyköping och åt på en jättegod hamnkrog.
En liten fågel kom o hälsade på.
 
Igår var jag på tjejkväll med släkten. Supertrevligt med mycket skratt och god mat!
Min kusin o hennes mamma.
 
Idag har vi bara tagit det lungt gått en promenad bland småbåtshamnen i lindö och låtit hundarna bada.
 
 
Till det som gör mig deppig då är att vi måste flytta fram bröllops datumet igen pga min hälsa :( Det gör mig otroligt ledsen men jag har tagit mig igenom det 3 ggr nu så en 4 gång ska jag vara starkare än någonsin!
Vi åker fortvarande till Polen om 2 veckor och handlar bröllopskläder. Något jag verkligen ser fram emot!

Öland

2012-07-19 18:51:01 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


Lägger in lite bilder från Öland så berättar jag lite om varje bild.
 
Denna bild tog jag när vi satt i kö i söderköping. Broöppning men vad gör det när M hade sin första semesterdag :)
 
När vi kom till mönsterås var vi tvungna att stanna vid godishuset och köpa godis.. Kände mig som ett barn på nytt.
 
Ölandsbron
 
När vi kom fram så ville Julia visa oss stranden. Jag var lika uppspelt, för Maxen hade aldrig varit vid havet förut.
 
 
Maxen blev helt lyrisk på standen. Aldrig sett honom så lycklig. Det var verkligen paradiset för honom.
 
Något som gjorde honom nyfiken :)
 
Jaga vågor var superkul.
 
Vi bodde i Löttorp och där fick kossorna gå fria på vissa ställen. De hade inga staket utan någon som hette färist. Blev stolt över att Max kunde gå över det utan problem.
 
Jag var självklart tvungen att klappa kossorna :) De var lite skygga men när jag väl klappade så tyckte de om det.
 
Här fick Maxen återigen bada i havet fast vid raukarna. Lite större vågor denna gång.
 
M o jag på en av raukarna
 
Jag o Julia. Vet inte varför ja gör en sådan sur min :)
Julia och jag körde inte nudda mark mellan raukarna och hoppade och klättrade upp på alla vi såg :) Fick skaplig träningsvärk efteråt :)
 
 
Här stod jag o skakade av rädsla. M tog bilden ur fel vinkel men den blev fin ändå. Men detta är den högsta rauken och under den var det andra raukar. Så jag hade inte velat ramla i där :)
 
Här är vi uppe i långe Erik. Ölands norra udde. Jag tror att jag och Julia tog rekordet på komma snabbast upp :)
Sprang hela vägen upp !
 
Kramphöll mig i.
 
Sen var vi sjävklart tvunga att bygga en stenhög. Här är min hög
 
Här är Julias.
 
Det var 3 helt underbara dagar och jag längtar redan tillbax.
Nu har vi Polen att se fram emot! Den 31 Juli åker vi!

Mobilblogg

2012-07-18 15:49:52 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Har spenderat 3 underbara dagar på Öland men nu är det dags att åka hem. Uppdaterar mera när ja kommit hem med lite bilder


Mobilblogg

2012-07-16 13:09:56 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu har vi simmat Max på rehab. Snart åker vi och lämnar av Pepsi hos mommo och sen drar vi till Öland :) !!! Anledningen till att Pepsi får stanna hemma är att han inte tycker om att åka bil längre sträckor. Sen tycker han nog hellre om att vara hos mommo :)


Mobilblogg

2012-07-14 12:00:58 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Härlig morgon promenad med Sandra Jax och Khim.

En simtur i strömmen. Hundarna fick kämpa för det var strömt :)


Flimmer flimmer flimmer

2012-07-13 16:12:53 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu har jag flimmrat till och från i 15 dagar.. Det börjar när jag sätter mig ner och slappnar av. Det avtar när jag rör på mig men det blir värre när jag sedan sätter mig igen. Hela natten har jag haft flimmer och nu har jag en massa extraslag. Varje extraslag känner jag i hela ansiktet upp till huvudet. Det är nästan som att synen rubbas litegrann för varje hårt slag. Humöret orkar jag inte hålla uppe längre och självklart har det gått ut över min kära familj.. :(

Har haft kontakt med sjukvården men de flesta är på semester. Har blivit hänvisad till akuten men eftersom flimmret inte håller på konstant så kan det oxå sluta när jag väl är där och då har jag suttit där i onödan. O alla som känner mig vet om min otur,, Det skulle vara så typiskt mig..

Heldag

2012-07-12 18:27:53 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Vilken dag det blev idag. Började med att jag åkte till mamma vid 10 och vi åkte till polisen för att hämta ut passet.
Sen åkte vi till skogen så hundarna fick simma lite. Plockade lite kantareller och sen åkte vi hemåt.

Det spöregnade och åskade ganska rejält så jag trodde att det skulle bli en lugn kväll. Men sen sprack det upp då bestämde jag och Sara o Vajlo att vi skulle åka kommunalt till bruksan. Jag har inte åkt kommunalt på över 6 år.
Det var lite spännande men när jag skulle köpa biljett så stod det att jag har betalningsspärr på mitt kontantkort och det var värsta krånglet med att få hem brev osv.. O det fanns ingen annan möjlighet att betala, så jag fick helt enkelt planka med Max. Snacka om nervöst .. Skulle ju vara min vanliga otur om det kom på en kontrollant..
 
Bussresan gick över förväntan och grabbarna la sig tillomed bredvid varandra mot slutet. Max blev helt slut efter alla intryck. När vi var framme såg det inte så ljust ut på himlen längre.. O precis när Sara säger, hoppas att det inte börjar åska, så börjar det dundra som in i tusan. Sen kom regnet och vi blev genomblöta :)
 
Men väl på bruksan så sken solen som alltid så vi körde en platsliggning och lite små trick och bara satt o snacka skit. Påvägen hem ringde jag till ;M som fick komma o hämta oss. Vågade inte riskera böter :)
 
Nu är Maxen helt slut och det är nog jag med. TAck för idag Sara det var himla trevligt :)å
 
 

Grattis mamma!

2012-07-11 20:00:56 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Imorse åkte jag och firade min kära mamma efter det åkte jag ut till Edona och fick promenad o kelade med bebis :) Det är lika trevligt varje gång vi ses! Sen åkte jag hem o då precis kom husse hem från jobbet. Vi åkte o köpte skräpmat och åkte vidare till sjön så Max fick testa sin nya flytväst :)


Flytväst

2012-07-10 16:17:35 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Tuffa killar och riktiga män KAN bära rosa :)


Pass

2012-07-09 16:02:57 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag var jag och Max och frisimmade för första gången. Det gick kanonbra. Efter det åkte jag hem och sen var det dags att åka till polisen och göra pass. Lite nytt sen sist jag gjorde pass. Dem tog fingeravtryck och fotot togs framifrån istället för från sidan med ett öra synligt :) Vet inte om jag kommer behöva göra ännu ett nytt pass sen när jag gifter mig och byter efternamn? Någon vet hur det funkar ?

Iaf så har jag ensamtid med Max denna veckan :) Pepsi är på semester hos sin mommo som han bara älskar! Ska passa på ge mig ut och cykla och åka inlines. Ikväll ska vi ut på promenad med Älskingen men först ska vi äta en bakelse som mamma bakat ! Ha det bra allihopa!!

Mobilblogg

2012-07-08 20:32:39 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Någon som börjar bli grå om nosen :)


Simkörkort

2012-07-05 12:06:05 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår klarade jag provet!! Nu kan jag och Maxi simma själva! Isabelle var med o tog jättefina kort som vanligt ;)
 
Älskar denna bild på Max så himla snygg!
 
 
 
Livräddning på Ankan :)
 
Så himla söt och ynklig man kan se ut då !

Trevligt..

2012-07-04 17:25:16 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Kunde han inte vända sig om med den söta delen mot mig istället :)

Sool

2012-07-03 18:19:36 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Oj vad länge sedan jag låg ute o parken och solade. Idag blev jag bara sugen att sola så jag hörde av mig lite snabbt till Sara o Vajlo och hon var på så vi la oss i parken o bara snackade skit medans hundarna fick ligga i skuggan och bara va. Det var jättetrevligt och det måste vi göra om :)

Teddan har däckat

2012-07-02 22:41:44 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Teddan är här!!

2012-07-02 20:17:20 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu är Teddan här på besök igen :) Han stannar tills imorgon! Dem är så trötta så de ligger helt utslagna i varsitt hörn. Snart kommer husse o då ska vi äta sen kvällsmat.

Har haft ett härligt brukshäng idag. Flimmrat hela dagen och varit nära på att åka till akuten. Men det tar vi en annan dag :) För nu mår jag bra och det ska jag leva på ett tag!!
 

Tuc

2012-07-02 15:19:09 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag är buzzador och har nu fått möjligheten att buzza om Tuc mini snackies.
Supergoda minikex som funkar bra till fredagsmyset!
 
Snacksen finns i 3 olika smaker sourcream, orginal och cheese. Mina favorit är sourcream!
 
 
Vill du också bli buzzador hör av dig till mig så får du en inbjudan :)
 

Rehab

2012-07-01 19:20:26 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Glömde skriva om att jag och Maxi har varit och simmat igen. Nästa gång ska jag göra mitt "slutprov" så får jag mitt simkörkort och kan börja simma ensam med Max.
Denna gång fick vi vara ganska mycket ensamma och jag fick städa själv o så.
 
Max fick öka sin simning till 3 ggr 4 minuter och nästa gång lär vi öka igen, eftersom han inte blev stel denna gången heller :)
Maxen har nu upptäckt hur roligt det är med simmningen och vill mest vara i hela tiden :)
 
Vila mellan simmningarna :) Tycker inte Maxen om .. han vill ju simma hela tiden :)
 
Vart tog matte vägen ??  Medans jag städade höll kängurun koll ;)
 

Nu åker den..

2012-07-01 10:51:15 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


I soporna den förbannade fyrklövern. Igår var vi och tävlade igen och jag trodde verkligen att vi skulle ta vårat Lp.. Men det gjorde vi som vanligt inte.. Blev nog lite besviken.

Nu handlar det bara om att ha lite tur. Och min tur verkar ha vändt.
Pepsi kan alla momenten klockrent förutom apporten. O iomed att vi inte tar apporten så får vi inte nolla något annat moment.
O Igår nollade vi ställandet.

Det handlar alltid om läggandet eller ställandet för oss. Vill inte Pepsi då gör han det inte. Så när vi är ute o tränar så tränar vi bara på läggandet, ställandet och apporten. Resten gör han alltid bra.

Jag vet inte hur jag ska kunna påverka honom att göra alla moment på tävling. För på träning gör han ju det perfekt. Kastar sig ner och tvärstannar..

O för att tillägga så fick jag flimmer strax efter platsliggningen så det var heller ingen höjdare.

Nu har vi inga tävlingar planerade så det kanske bli nästa år vi tävlar igen.. Trodde verkligen vi skulle ta det igår..