Simmning

2009-07-06 14:15:03 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår var jag och Ida på badet och simmade 1 km och 300 m, det var riktigt skönt. Jag älskar verkligen att simma.
Men tyvärr känner jag idag att hjärtat håller på flimmra.. Blir så irriterad.

Men men snart kommer sambon hem med lite mat som ja ska laga.. Det blir färskpotatis med kött och sås.
Har lite bilder på Pepsi och hans kompis Wilma som oxå är en griffon blandning som ja glömt lägga ut :) här kommer 2 iaf.

 

¨SÅ söta

Ingen rubrik

2009-07-04 17:16:06 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Kommer inte på nån rubrik..

Idag har vi satt upp hönsnät sen har jag duschat Pepsi för han rullade sig i nåt äckligt.

3D bion var rätt så cool förutom alla ungar som satt och skrek för minsta lilla. Skulle inte blivit så rädd för filmen annars men blev skit rädd varje gång dem börja gapskrika mitt i bion, vilket slutade med att mitt hjärta började flimmra.
Dan efter kunde ja knappt röra mig på halva dan. Ibland vet ja inte vilket som är värst, sjävla flimmret lr dagen efter.
Man känner sig så otroligt utmattad som att man har sprungit maraton bara man lyfter en hand och ja överdriver inte nu..Oj.. Vilket negativt inlägg det blev.. Men jag hade kul i sthlm iaf :)

Rymling!

2009-07-01 22:00:06 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Pepsi satt på balkongen och titta ut från sitt favoritställe så kom det några snorungar och börja vissla och ropa på honom, konstigt hörde inte vi något men en granne hade sett allt. Så hade tydligen Pepsi sprungit efter dem och dem hade kastat stenar och kastat honom över ett staket, sen sa en av dem vi tar med honom.. En granne som såg och hörde allt tog på sig och sprang ut och tog honom. När vi kom ut och ropade efter Pepsi så sa folk att han var en bit bort och så kom hon grannen som hade tagit honom och berättade vad som hade hänt.

FY FAN va orolig jag var!! Tack för den snälla grannen och FAN åt snorungarna. Tänk om de hade tagit honom jag skulle aldrig förlåta mig själv!! Imorgon blir det åka till K-rauta och köpa hönsnät och sätta upp.

Nykastrerad

2009-07-01 14:14:45 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


I måndags förra veckan kastrerades lilla Pepsi nu har han återhämtat sig och springer som en galning medans vi försöker hålla honom lugn.. Det funkade i ungefär 2 dagar..

Såhär såg han ut när han kom hem .. Tratten åkte av efter 1 timme den vägrade han ha på sig.
Så vi åkte och köpte Bitterspray så han inte skulle slicka på såret.

Stygnen är nu borta och han är inget blå längre. Tycker han har blivit mer gosig och nu småskvätter han inte lika mycket heller. Hormonerna är ju inte borta helt förrens om 3 månader sa veterinären, så jag kanske inbillar mig :)

Annars har vi njutit av värmen, åkt båt och solat.
Jag har fått tid till operation 12 aug och imorgon ska vi till sthlm och gå på¨3D bio :)