Andra helveckan

2014-01-26 09:06:10 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Denna vecka gick mkt lättare förutom att jag blev hundbiten .. Har legat hemma med feber men idag mår jag lite bättre. Igårkväll provade jag drag med pulka med Max. Oh vad det gick undan :) kul ! Nu Vill jag ha en spark eller skidor !!  


Första helveckan

2014-01-17 19:08:10 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Då var första helveckan avklarad. En tung vecka har det varit. Jag är helt slut det har varit riktigt tungt att kliva upp varje morgon iaf mot slutet av veckan. Idag har jag haft lite mera energi dock. När jag kom hem skottade jag snö i 2h. Men nu är det snyggt och framkomligt :)

Livet på landet är underbart! Har sån tur att jag jobbar ute på landet oxå. Jag har fått en massa muskler som jag tidigare tappat. Det känns bra :) 

Här är lite bilder 


Nästan klara

2014-01-12 19:24:59 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu är vi nästan klara med flytten så skönt ! Känner att kroppen tagit mkt stryk denna månad. Vi skulle flytta pö om pö istället för på en dag. Men det känns istället som man håller på flyttar en hel månad. 

Idag hade vi lite sovmorgon istället och jag passade på köra lite lydnad med Max . Han är het och tycker det är roligt. Vi börjar få bukt med stadgan. Så fort det blir varmare ska vi anmäla till tävlingar igen :) 

2014

2014-01-11 15:58:16 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Ja för mig börjar inte 2014 bra .. Massa tråkigheter har hänt och jag som trodde att min otur var borta..

Från och med måndag kommer jag börja jobba heltid och får inte arbetsträna mer. Är rädd att få tilllbaka mitt flimmer, men det finns inte så mycket att göra åt när arbetaförmedlingen och f-kassan får nya regler :( 

Vi har flyttat ut till huset och har bara ett rum kvar att tömma inne i stan. Ska försöka lägga ut bilder senare . Vi har varken internet eller tv änsålänge. Men de som vill kan följa mig på instagram 
annapepsimax heter jag där !