God jul och gott nytt år!

2013-12-28 21:57:49 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hoppas alla haft en fin jul och får ett gott nytt år ! Hinner inte blogga för vi har fullt upp hela tiden med huset och flytten ! Lovar att jag ska bli bättre på det när vi kommit på plats :) Vi alla mår iaf toppen :) 

Bilder

2013-12-06 16:32:47 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Bilderna på Max o kicken kom inte med men här är några Taggad !!!! Kom igen nu kör vi !

Hundträning

2013-12-06 16:29:54 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Det var länge sen jag skrev något om hundträningen känns det som. Maxen har ju haft karens och gått på medicin. Sen är ju jag dålig igen. Men emellan där har vi provat på köra kick som jag skrev om i ett inlägg. Det är någonting jag verkligen fastnade för. Något som jag tror Max oxå älskar. Nu till julen ska har jag sparat pengar och ska försöka köpa mig en egen kickbike. Så vi kan börja träna upp kontitionen ordentligt. Ska då göra upp ett schema och lägga upp tid för både massage och stretch och vila.
Ska även innan besöka rehab i norsholm och låta Max springa på treadmill för att se hans rörelser och sånt.
Spännande längtar tills jag är läkt och vi flyttat.

Allt ligger nästan som på is och väntar. Lydnaden och all liknande träning. Men vi har ett litet hemligt projekt som jag tyvärr inte kan skriva om som jag och Max har tränat på under tiden vi haft "Vila" Hoppas det utvecklar sig som vi vill!

Jag överlevde

2013-12-05 10:01:25 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Tack för peppande ord ! 

Jag överlevde men det var nog en av de värre operationer jag gjort . Då kan jag med glädje säga att jag hellre opererar hjärtat än detta.  Operationen skulle ta 10min men tog 2.5 timme . Cystan visade sig vara mkt större.  

Vaknade upp av att slangar drogs ur näsan på mig. Kändes som jag höll på kvävas. Hade ont och kände mig svimfärdig.  Jag brukar inte vara så känslig efter en op. Brukar vara på benen rätt snabbt. Men denna gång var det jobbigt. Fick inte gå hem om jag inte hade kissat. Så när jag fick hjälp höll jag på svimma varje gång jag satte mig.
Tillslut tog jag mig till toan men när jag var klar tröck jag på hjälp knappen . Ingen kom och vipps så låg jag avsvimmad på golvet. De bar upp mig på britsen och jag fick glukosamin tror jag i droppet. Efter det piggnade jag till rejält och åt en piggelin.  Väl hemma somnade jag som en stock.

Vaknade upp och var helt svullen i ansiktet . Klarade av att äta sent på kvällen och mådde dåligt hela dagen. Idag mår jag bättre i kroppen men inte i såret. Stygnen gör ont ansiktet är ännu mera svullet och till det håller jag på att bli dygn förkyld med ont i halsen .. 

Men nu är det gjort ! Och jag hoppas jag slipper göra om det ! Nu vill jag bara läka så jag kan börja jobba!

Operation

2013-12-02 15:57:08 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Ja imorgon är det dags igen :( denna gång kan jag inte smita då de gick med om att sövas . 

Är nervös, rädd mår lite illa och är sjukt trött. Haft ont i magen i flera dagar redan :( Antar att det är oron. 
Må detta vara sista gången jag behöver ha med sjukdomar och skit att göra ! För jag känner att orken börjar ta slut .