Träning

2012-01-18 12:10:17 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag har vi gjort något vi inte gjort på väldigt länge känns det som.
Uppletande av lekasak.! Träffade Monica och hennes tollartjejer o gick en promenad. Sen tog vi ut hundarna 1 o 1 o körde uppletande.

Det var som sagt länge sen sist och Max var skit duktig. Han hitta alla lekasaker och apportera in de, fast det var okända leksaker för honom. Kändes som att han var så taggad för att det just var länge sen.

Lille P fick också prova på, fast på godis. I början var han lite försiktig men mot slutet blev han jätte taggad. Har nog aldrig sett han så taggad förut. Så detta ska vi köra oftare med honom. KUL!
Det roliga är att han har härmat Max vallinstinkter lr hur det stavas. När man lagt ut godiset i rutan o kommer tillbaka så står han som en vallhund o skakar och är helt spänd i sina rörelser. Så rolig han är lille P. Han tror säkert han är en kelpie :)

Monicas tollare är lika duktiga som vanligt! Häftigt o se Tolla jobba. Otroligt duktig fast hon löper.
Tack för idag! Det får vi snart göra om!

Kommentarer
Anonym

TACK själv :-)

Roligare att vara två och hjälpa varandra o Max är verkligen duktig:-) o Peppa ja han vill nog verkligen vara en stor kelpie:-)

Busan är ju min lilla busa som vill köra sitt eget race o Tolla ja henne fick jag fart på idag o hon jobbade riktigt riktigt bra:-) Kanon för en låg löptik:-)

Ja tack nu får det inte dröja för länge till nästa gång

2012-01-18 13:27:44

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback