Hej

2010-04-20 21:35:31 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hemma från kursen nu med en trött liten hund. Vi körde uppletande i ruta eller vad det heter och sen sök.
Pepsi gjorde bra ifrån sig, han var riktigt taggad redan när den första hunden fick söka. Som kursledaren sa skulle han kunna springa snabbare så skulle han göra det. Tack Monica att du visade oss det! Har kört det ganska mycket på skoj med både Pepsi och Max och båda verkar gilla det.

Sen tränade vi på gå fint o koppel och där hade Pepsi inga problem. Vi körde även lite ligg stanna kvar och då var han lite kinkig för att det var kallt o ligga längre stunder. Så till nästa gång blir det ta med en filt.
Till läxa har vi fått att klicka in hunden. Det kommer jag få jobba med rätt mycket med Pepsi eftersom han är rädd för klickern. Får nog åka och köpa en med ett annat klickljud som inte är så intensivt.

Sen fick jag tipset att låta Max springa av sig lite energi innan kursen imorgon. Jag är lite nervös inför imorgon men det kommer nog gå bra. Det är ju en valpkurs :)

Kursledaren hade med sig sin vackra malle micha, som visade oss hur söt hon kunde vara när hon satt i mattes knä och pussades. Så otroligt vacker är den hunden.

Kommentarer

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback