Långtur

2012-03-22 16:41:57 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Det blev en tur på nästan 3h idag. Känns skönt o vara ute i denna värmen. Tack för hjälpen Isabelle! Än en gång fick jag bevisat att Max kan. Han va ju superduktig och gick på en meter ifrån en mötande hund och valde att titta på Isabelle. Blir så himla lycklig när han visar den sidan till.

Ikväll ska vi till bruksan. Det blir Pepsi och jag som måste börja träna stenhårt inför maj. Vill ju ha mitt lp1 i år :)

Kommentarer
Isabelle

Jag tänkte helt klart på att ni inte skulle vara med nu ikväll efter att ni jobbat på så bra under dagen, får så dåligt samvete över att jag inte frågade dig mer noga innan jag gick iväg. Tycker du ska vara jättestolt över dig själv och Max och han var ju jätteduktig även när vi tex var i parken och du lekte med honom och det bara kryllade av hundar :-D Ni var jätteduktiga idag!! Imorgon provar vi igen! :-)

2012-03-22 21:49:37

Hej hej! Vilken trevlig blogg du och vovvarna har! :) Visst va det du som tagit så fina bilder på Rostaggens J-kull? Jag har lilla Jetta därifrån och undrar om det är ok att låna dina bilder på henne till min blogg? Självklart skriver jag vem som tagit dem i så fall! De va ju så himla söta på korten. Mvh Emelie

2012-03-22 21:50:26

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback