Gissa vad

2010-03-31 19:32:09 / 4 kommentarer kommentera inlägget?..




Gissa vad detta är ?


Bilder

2010-03-30 21:10:58 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..







Hemma igen

2010-03-30 12:04:19 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


ÅÅ så skönt o vara hemma igen, krama hundarna och ligga i sin egen säng för att inte tala om slippa sjukhusmaten:) Jag hade tur låg i samma rum som en 18 årig tjej, vi låg och pratade hela natten.

Operationen gick bra, dem sa att dem hittade felet denna gång, fast det sa dem sist med. Det är fortvarande 70% chans att ja blir bra. Jag får absolut inte flimmra igen alls om jag gör det ska jag direkt ta kontakt med läkare.
Har fått hem blodförtunnande sprutor som jag ska ta i några dagar. Försökte lära mig det imorse men jag högg mig själv i fingret så jag går hellre till vc och låter dem göra det. Har ont i hjärtat och fick tradolan som smärtstillande men jag vet inte hur det kommer gå, brukar kräkas utav såna starka medel.
Jag har fått antingen vätska eller blod i hjärtsäcken från när dem brände så därför har ja lite ont. Jag minns inte riktigt vilket det var. Ont i ljumsken har jag med men inte som förra gången, då jag trodde det var värsta hålet in. Nu vet jag att det inte alls är stort och vågar därför röra mig mer. Jag är glad att det är över nu och ja hoppas ja slipper allting nu.




Saknar dem såå mkt

Operation nr 2

2010-03-28 20:53:04 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Ja imorn kl 07 är det dags igen. Jag kan nog inte bli mer nervös, har nog inga fler tårar att gråta.. Fast jag vill ju bli frist så det är väl bara att bita i hur mycket jag än vill slippa.
Snart ska jag hålla på tvätta mig med dem där äckliga svamparna man får med. Vill inte gå lägga mig för då går tiden mycket snabbare..

Åker dit själv imorgon, mamma är hemma med hundarna och M jobbar. Ida ville följa med, men känns taskigt för henne o sitta där sj i flera timmar och sen kommer ja vara ganska okontakt bar ändå. Ja sa åt dem att komma på kvällen då vill ja ha massor med sällskap!

Nu ska jag passa på äta en massa för efter 00 får ja inte äta alls..

Håll tummarna för mig imorn !

Godissugen

2010-03-27 14:48:43 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Bara för att min kompis Ida sms:a mig att hon åt godis har jag drömt om godis hela natten. Om jättestora goda godisar. Idag har jag varit sugen hela dan men väntar med godiset tills jag ligger inne, så jag har något att se fram emot iaf.

Imorse träffade vi Monica och Busan, hundarna sprang och lekte och tillomed Pepsi tyckte det var jättekul. Tror han blev lite förtjust i Busan! Hoppas han vågar vara med när alla hundarna ses oxå ! Det var full fart på alla hundarna :) Gav Monica mitt inskrivningspapper till kurserna eftersom jag opereras samma dag som inskrivningen är. Men jag längtar redan efter att få vara på benen efter operationen!

Förresten så köpte jag ju 2 böcker att ha med mig till sjukan. Snabba cash och 14 år till salu.
14 år till salu började jag läsa redan igår och är helt fast! Den verkar jättebra. Sist jag läste en bok var ondskan och det var väl 2003 kanske rätt länge sen ..

Nu ska jag laga mat korvstrogranoff blir det.

Nu Räcker det

2010-03-26 13:00:45 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Efter igår så vill jag inte mer, vill inte ha mer ont. Blodproverna tog 25 minuter att ta blev stucken och stucken men inget blod kom någonstans. O slangen ner i halsen vill ja helst glömma. Det gjorde så ont så ja inte äns önskar det till min värsta fiende. Vill inte opereras på måndag, vill ju inte ha mer ont :( Hatar sjukhus!


Lätt frukost

2010-03-25 08:43:30 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Vad betyder lätt frukost ? Fram till kl 08 skulle ja få äta en lätt frukost. Kl är halv 9 o ja tänkte ta ett glas filmjölk o en knäcke..
Är sjukt nervös. Trodde ja skulle ha mardrömmar men det ända ja drömde om va zombies som ja försökte döda.
Nu ska ja byta om o läsa lite bloggar innan Ida kommer o hämtar mig..

Stilla mitt begär

2010-03-24 16:52:33 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Imorse var vi hos veterinären som fixade Pepsis sporrar och han behöver inte opereras! 
Efter det så har jag Äntligen shoppat igen! Känns som det var evigheter sen jag shoppade. Vilket det inte är (sista gången i sthlm). Hittade 2 st leggings ett set underkläder 2 böcker som jag ska läsa på sjukhuset och ett par skor från stadium som jag fick billigt eftersom jag handlade på junior :)

Max har något valpryck just nu och springer runt i hela lägenheten och mosar allt som kommer i vägen.
Han brukar få såna en gång per dag ungefär.

Är fortvarande inte så speciellt nervös inför imorgon, men det kryper nog på allt som kvällen kommer närma sig.
Nu ska jag se nån serie och sen rasta hundarna en sväng, dem har inte sovit alls sen imorse så dem borde vara rejält trötta nu efter både veterinär och skogen sen ett besök hos momo :)

Små söta ting

2010-03-23 20:10:11 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Saker jag älskar med mina hundar, och älskar att hata.

På morgonen när jag bara rör mig pyttelite och råkar öppna ögonen så står Pepsi på mig inom 2 sekunder och ser sådär jättepigg och glad ut.

Mitt i natten när Max frågar om han får komma upp i sängen genom att gny. Klart han får det han behöver inte äns fråga.

På kvällarna när Max ligger på husses plats och husse säger gå ner, Max kryper nästan in i mig och borrar in huvudet under armen på mig som, nu ser inte husse mig.

När Pepsi vill ut, så står han och river med alla tassar på mattan och var världens sötaste blick.

När jag är ledsen så är dem båda uppe i knät och trängs och ska torka mina tårar.

På morgonen när Pepsi "mordhåller" Max och gör rent hans ögonsömn.

När dem turas om att tvätta varandras öron. Pepsi blir dygnsur när Max är klar och Pepsi försvinner in i Max öron.

När dem jagar varandra ute och låtsas inte höra när jag ropar.

När vi går in genom ytterdörren och Max tvärstannar för han vet att han ska in sist.

När dem sitter och väntar på mig på att jag ska torka dem efter att dem varit ute. Jag brukar tillomed glömma bort så sitter dem där och tittar, hallå vi då ?

När Pepsi har gjort något han inte får och kommer in med den skyldigaste blicken någonsin och avslöjar sig själv.

Finns massor av saker dem gör som jag bara älskar. Vissa gånger blir jag gråhårig på dem men sen när dem väl sover så kan man inget annat än älska dem.



Max tvättat pepsis öron

Firar

2010-03-23 18:02:02 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag har jag en riktigt lyxdag för mig själv. Lagade precis kött och potatis med sallad, nu sitter jag här med ett vinglas fyllt med päroncider och choklad och jordnötsringar. Har fixat 4 nya serier och hundarna är rastade och mätta och sover gott. Sen ska jag ta mig ett varmt bad och göra ansiktsmask och bara njuta av dagen!

ÄNTLIGEN har min otur vänt till något positivt. Om en vecka kanske jag sitter här och är FRISK! Hallåå JAG frisk, det var länge sen ! Om ett halvår kanske jag kan sitta med en glas riktigt vin istället för alkoholfri cider.

Jag känner stort hopp om framtiden!


Besten och Max

2010-03-23 15:55:14 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår var vi hemma hos Idas kille pata så hundarna fick leka lite.
Besten och Max kommer så himla bra överrens. Max leker så försiktigt med honom och låter honom hålla på bäst han vill :)


Max o Besten har dragkamp

Bilden snodde jag från Idas blogg

Jag har fått jobb:D

2010-03-23 13:28:13 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Grattis till mig själv :D Är så glad att ja spricker ! Nu ska jag se på Greys och äta jordnötsringar sen ska jag och Ida till Maxi och titta lite, ska bli mysigt.

Imorgon kl 11 ska vi med Peppi till Veterinären.


Pepito

2010-03-22 20:39:00 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Lilla Pepsi ska operera bort sporrarna. Har märkt på honom att han inte är samma glada prick som han alltid är och så har han magrat. När jag tog honom på sporrarna idag så morrade han och bet mig. Stackars liten som har gått o haft ont. Vi har kvar smärtstillande till hundar som han skulle få lite av tills veterinären ska ta bort dem.

Imorn ska jag på en rolig grej.. vill inte säga något än ifall det bringar otur :) Skriver mer om det imorgon.

Blöta hundar

2010-03-22 12:32:32 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Glömde ju att jag hade bilder på när vi badade hundarna för ett tag sen
Här kommer dem .















Dop och akuten

2010-03-20 22:21:59 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag var vi på min kusins barns dop. Det var fint och mathilda som döptes var så söt. Kul att träffa släkten med.
När jag kom hem så fick jag flimmer som vanligt, ringde Ida och vi åkte upp. Dem ville som vanligt lägga in mig men jag ville som vanligt inte.. Fick en ekg remsa att ta med mig till US på torsdag och en seloken och åke hem.
Jag gjorde ett graviditetstest oxå och som jag redan visste så var jag inte gravid. Det var för att utesluta att morgonillamåendet berodde på det.

Nu ska vi laga mat. Pomme och lövbiff med beasås

Buzzador

2010-03-19 21:48:32 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag är Buzzador och får chansen att få hem olika produkter som jag ska prova och dela ut till vänner och bekanta. Sen ska man säga vad man tycker om produkten och skicka in rapporter. Just nu får jag testa

Dove visible care


Ta ut ilskan på fel saker.

2010-03-19 17:27:59 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag har märkt på mig själv att på sistonde har jag blivit arg för saker jag igentligen inte skulle bry mig om annars.
Och saker jag borde bli arg över det orkar jag inte längre. Som idag när jag gick ner i tvätten och det fanns inte en enda tid på hela veckan, åkte till mamma och hon skulle tvätta min jacka. Hon använde inga bollar så dunet i jackan blev som en stor klump i ryggen. Då blev jag förbannad på stackars mamma och det kändes som hela världen gick under. När jag väl kom hem kom tårarna och jag kunde inte sluta gråta.. När jag väl tänker efter så är det en skitsak, ingenting jag skulle bli arg över absolut inget jag skulle gråta över normalt. Känner mig helt tömd på energi och vill bara sova. Det känns som att jag bara samlar på mig känslor och förtränger allt. När det sen kommer en skitsak så kommer alla känslor på en gång. Jag lever i min bubbla och låtsas som allting är bra. Behöver nog någon som rystar om mig och väcker mig till verkligheten. Men när det väl står någon och säger till mig så vill ja inte ta åt mig.. Jag gnäller ofta om småsaker men när det väl är något stort vill jag inte äns prata om det. Känns som jag är påväg att ge upp men ändå finns det nåt som får mig o kämpa. Jag har gått igenom detta en gång tidigare och ja ska klara det en gång till..  Sen får det vara bra! Jag må vara stark men jag är inte superwoman.

Ja var bara tvungen att skriva av mig lite.

Många bollar i luften

2010-03-18 14:31:28 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Känner mig rätt stressad. Har så mycket att tänka på. Fixa hundvakt de dagarna jag är på sjukhuset. Skaffa någon som går ut med hundarna veckan efter operationen. Någon som går på inskrivningen till hundkurserna då det är på samma dag jag opereras. Fixa med arbetsförmedlingen /försäkringskassan, sjukskrivning. Ta prover och se till att dem är bra till operationsdagen. Göra något åt mitt morgonillamående, rätt trött på kräkas varje morgon. Fick hem papper att jag är utskriven från akassan från den 12e men det konstiga är att jag inte fått pengar från den 4e februari.. Vart har dem pengarna tagit vägen ? .... ÅÅÅ vart ska jag börja..

Slänger in 2 söta bilder på hundarna iaf.


Pepsi shakar :D



Max flörtar med kameran ;)

Ursäkta röran :)

Förmaksflimmer.se

2010-03-17 19:21:22 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Denna sida har hjälpt mig väldigt mycket med mina ibland dumma och konstiga frågor :) Har gjort så jag fått mer kött på benen och vågat säga ifrån när jag blivit orättvist behandlad. Förmaksflimmer.se är ett jätte bra forum där alla kan ställa frågor! Man blir alltid trevligt bemött. Så jag tänkte även lägga till en länk bland dem andra länkarna längre ner i bloggen.


Operation den 29 mars

2010-03-17 15:04:02 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


Det gick riktigt snabbt denna gång. Nästan lite för snabbt.. Hinner ju inte förbereda mig mentalt hehe..
Den 25e blir det den jobbiga provtagningen. Usch det är ju nästa vecka.. Jag hade räknat med 3 månader.
Valpkursen börjar den 7/4 då ska jag banne mig vara på fötter! Annars får husse hålla Max medans jag är med o tittar på. Sist mådde jag rätt bra en vecka efter men, det var bara ljumsken som krånglade. Gick ju på kryckor i ung 3 veckor. Men det måste lösa sig för valpkursen tänker jag absolut inte missa!!

Sök träning

2010-03-16 18:13:24 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


I går var jag och hundarna på sökträning med Monica o tollartjejerna. Jag hjälpte henne med Tolla inför hennes söktävling. Och hon visade mig grunderna i sök.
Först ut var Tolla, hon var jätteduktig. Hon kommer säkert göra bra ifrån sig på tävlingen.
Efter henne tog vi Max.. Han var lite försiktig första gången när Monica satt och gömde sig, men sen sprang han på och tyckte det var jätte kul. Efter honom tog vi Pepsi och han var oxå jätteduktig, sprang ut direkt. Sist tog vi ut söta Busan och tränade lite apport med henne. Jätte duktig! Hon börjar komma in i tonåren nu :)

Idag var jag på gymmet och sen på Ak o tog prover. Fick även ett brev att om ja inte får operation inom 3 månader har jag rätt att söka runt om i landet.

Nu ska vi ut och gå en promenad i kättsätter med hundarna. Jag hade aldrig varit där förut och det ligger ju så nära hemifrån och det är ett perfekt ställe att gå i eller på .. vet inte hur man säger.


Haj

2010-03-15 12:20:09 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Vaknade utav att telefonen ringde, jag hade försovit mig, skulle varit på ak kl 11. Får ta det imorn innan ja ska träna. Dem ringde från US och hade tittat på mitt tum EKG. Det såg inte bra ut och jag skulle besöka akuten så fort jag känner av flimmret igen. Har även skickat in min symptomdagbok och den har skickats vidare till en kardiolog. Skönt att det börjar hända grejer! Kvinnan jag har kontakt med är så himla snäll, man känner sig trygg med henne gemom bara mail.

Men nu till något roligare! Jag ska ut på sökträning. Ska hjälpa en Monica och Tollartjejerna inför deras sök-tävling. Och hon ska visa mig grunderna i sök. Så ska snart bege mig till mamma och hämta varma skor och se om ja har nån gammal leksak i snöre som ja hade till Simba. Annars får det bli Max nya favvo leksak men den piper lite o det ska man nog inte ha med. Det ska iaf bli superkul!

Ny ablations tid

2010-03-14 14:43:51 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag fick jag mail om att jag är uppsatt för en ny ablationstid. Blev glad men ändå sitter jag och gråter. Ville ju självklart att jag skulle slippa en ny operation. Ont i hjärtat och ont i ljumsken för att inte tala om den där vidriga TEE undersökningen..Börja om från noll.. Men förhoppningsvis är det den sista nu!
Och jag mådde rätt bra ganska snabbt efter operationen så jag får se det positivt.
Nu ska jag leta mig bakåt i bloggen och sammanfatta en symptomdagbok som jag ska skicka till en av ablationsläkarna på US.


Flimmer

2010-03-13 22:17:45 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag har vi tagit oss en rejäl sovmorgon sov till kl 13.10 för o va exakt :).
Jag o hundarna sov inte riktigt hela natten i sträck, vi gick ut vid 05 först sen vid 10 sen sov vi vidare.
Kl 14 hade vi bestämt med min mamma att vi skulle äta där. Vi kom dit vid 14.30 efter det åkte vi och storhandla.
Sen åkte vi hem till svärfar och tittade på deras nya relax rum. Riktigt fräscht blev det.
Jag kände mig extremt trött hela dan, trodde det var för jag sov så länge men hade på känn att det kanske kunde va flimmer. Och rätt hade jag som känner mig sj väl nu... Flimmret började för någon timme sen.
Efter vi hade varit hos svärfar åkte vi till husses jobb och han fixade med nån lastbil medans hundarna och jag busade på gården. Vi såg ut som 3 lerpölar efter allt bus. När vi kom hem var det bara att spola av hundarna. Tog en massa bilder men dem lägger ja upp en annan dag.

Har skickat iväg en massa Tum EKG, den registrerar bara 10 sec så jag har skickat några st för o va på den säkra sidan. Jag slipper iaf att åka upp till akuten och ta ekg som bevis :D.. Hoppas bara registreringen fungerar bra.

Nu ska vi se på film, vet inte vad det blir så det ska bli spännande om husse får nerladdningsförbud igen :P
Jag har haft nerladdningsförbud 2 ggr nu efter att jag laddat hem 2 skitfilmer..

Besök

2010-03-11 18:11:06 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag var Ida och Pata med Besten på besök. Max och Besten höll på som vilda galningar. Kul att dem funkar så bra ihop. Max är så snäll mot lilla Besten, dem kampade om en leksak och även om Max skulle kunna kasta iväg hela Besten så lekte dem så fint :) Pepsi är lite avundsjuk och vill helst inte vara i närheten. Han tiggde frolic från Pata istället. Kul med lite besök. Hundarna blir helt slut efteråt.

Bilder

2010-03-10 23:11:37 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..












Lite bilder till släkten i Polen eftersom dem inte förstår när jag skriver på svenska.

Czesc Teresa i Ewa! Zdjencia sa dla was :)

Video

2010-03-10 16:06:11 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..




Här är videon från när Max och Pepsi sökte efter mig.
Detta är 3je söket och man ser att Pepsi är trött. Pepsi hittade mig först dem 2 andra gångerna men denna gång var det Max. Båda hundarna tyckte det var riktigt kul att söka i skogen. Men allting är på skoj nu för jag vet inte hur man kör riktig sök men känns som det är bra träning ändå.

Tum EKG

2010-03-10 13:49:37 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag kom Tum ekgt som jag väntat på i en månad. Den verkar lite jobbigare att hantera och man måste ringa in varje gång man har mätt hjärtat. Helst från en vanlig telefon. Vi har ingen vanlig utan bara mobil så om det inte fungerar så måste jag åka hem till mamma morgon och kväll för att ringa in svaren.
Skönt att få hem den iaf. Hoppas jag får nåt flimmer bara, har inte haft det på länge nu känns det som, vilket iof är ännu skönare!

Har promenerat hela morgonen med hundarna, tog dem 1 och 1 igen. Solen värmde så skönt och det kändes som jag kunde gå hur långt som helst. Max och  jag fick jätte bra kontakt, hälsade på några hundar med.
Nu sover dem och jag ska ta och fixa en hel del grejer till bloggen tänkte jag.

Måste redigera filmerna jag har spelat in och sen blogga om en produkt jag har fått. Det kommer upp i senare inlägg idag.

Glömde ju lägga in bilderna till hehe..




Soligt

2010-03-09 16:00:49 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


Solen skiner och man sitter hemma genomförkyld.. Nu har jag ringt mamma och fått henne att åka med till skogen. Glömde mina vantar där sist så jag hoppas dem ligger kvar. Måste tanka med, känns som man tankar jämt fast man knappt åker nånstans.. Fast idag får nog hundarna springa lite mer själva i skogen, sist sprang jag näsan mer än dem när jag gömde mig. Idag plockade vi bajs från gården igen. En halv påse blev det. Men nu vet vi inte vart vi ska kasta det :S.. Vill inte stoppa in det i bilen. Och vill inte kasta det i grovsoporna det kommer ju lukta as :(..

Nä nu står båda vovvarna o skäller på mig, dags o röra sig .. Hörs sen

Tja

2010-03-08 20:51:33 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Sitter och tittar på outsiders, folk som ser annorlunda ut. Hemskt det måste vara när vissa människor är så elaka mot dem... Imorse var jag på Ak och tog prover dem var för höga, men det är pga att jag varit sjuk. Mår faktiskt redan bättre har bara huvudvärk och hosta kvar. Efter Ak åkte jag hem o sov en stund och sen till mamma. Vi gick en sväng med hundarna och efter det åkte jag vidare till Ida. Max och Besten var helt galna i varandra. Pepsi var lite sur och ville inte vara med o leka. Nu sover dem som stockar.

Nu vill jag ha lite tips från er. Bästa sättet att få en hund sluta dra. Jag har provat att stanna, gå åt andra hållet, säga nej. Men inget verkar funka. Max börjar bli så stark att han nästan drar omkull mig. Så alla tips är välkommna. :)


Sjuk

2010-03-07 13:09:45 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Vaknade upp i natt utav att min tröja var dyng sur, nästan så jag skulle kunna vrida ur den. Ville gå upp och ta en dusch men frös så mycket utanför täcket att jag bara slängde av mig tröjan och kröp ner igen.. Vaknade igen utav att jag var helt svettig gick upp och tog en handduk o gick o la mig med den. På morgonen mådde jag bättre och tog en dusch. Har tagit bort lakanen ska byta allt innan vi går o lägger oss. Har inte varit riktigt förkyld/febrig sen nyår 09 så det är väl dags nu.. Men inget flimmer :D:D Är superglad att jag slipper det nu iaf :) Det onda i hjärtat har oxå släppt så det känns oxå skönt.

Tog ut hundarna 1 och 1 förut.. vilken skillnad, inget slit i kopplet, inget bråk. Borde nog göra det oftare.




Spår och sök i skogen

2010-03-06 17:35:00 / 19 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag har vi varit ute i skogen och tränat lite sök och spår. Det blir väldigt korta spår eftersom jag inte vet hur man gör riktigt. Men mycket mer sök. Det var riktigt kul och Max är riktigt duktig. Pepsi blev trött efter 3 sök men Max ville bara mer o mer. I början gömde jag mig rätt nära och ropade på dem och sista söket som jag filmade gick jag iväg en bra bit och gömde mig och visslade två gånger. Vet inte om jag gjorde nåt fel men det var kul iaf. Jag är nog mer trött än hundarna nu, har blivit riktigt förkyld med en jobbig hosta.

Filmade även lite linförighet med Max , det gick sådär vi har inte tränat så mycket på det. O sen sitt stanna kvar det gick mkt bättre :) Lägger upp filmerna så fort jag laddat mobilen och lagt upp dem på nätet.

Max rymde igen

2010-03-05 15:37:55 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu har jag ringt och klagat till hyresbostäder att dem ska komma o ta bort denna snöhög som förstört vårat staket, för Max rymde igen. Det gick en kvinna och det tyckte han var skitkul och vips så var han på andra sidan och hälsade. Hjärtat stannar varje gång nån av hundarna rymmer. Ser framför mig hur dem blir påkörda och jag skriker och tjuter. Denna gång fick jag inte äns på mig skor utan sprang ut i strumpor. Folk måste tro jag är galen. Och det värsta med hundar när dem rymmer att dem ser på en att man är helt förstörd och orolig. Ja då tycker dem att det är skit kul. Jaaa matte vill jaga mig Jipppiiiii.. Om dem bara visste vad matte tänker ( Vill strypa er båda två om ja får tag på er) Men så blir det ändå inte. Om jag får tag på honom blir det en massa FYYY och om han kommer självmant måste man ju stå där och berömma, hur arg man än är :)... Ibland älskar jag att ha hundar, man känner att man lever...



Energi

2010-03-04 18:20:21 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Vart har min energi tagit vägen, från att vara superpigg till att någon har dragit åt min kropp och vrídit ut den sista droppen av ork. Jag får bokstavligt talat svårt att andas av att skriva detta inlägg..
Igår var jag på hagyby centrum med Ida och skulle handla lite, plötsligt hände något med mitt hjärta eller musklerna runt hjärtat (kan inte skilja denna gång) Det började göra ont på ett konstigt sett. Jag ignorerade det och tog några smärtstillande när jag kom hem. Det gick inte över den konstiga känslan gick över till ilande smärta som sitter i ännu.. Min temp ligger på 35¨C ena stunden och 37*C andra.. funderar på om den är trasig.Och mitt högra öga har fastnat som det brukar göra innan flimmer.. Iaf så mår jag piss.

Dagens träning avklarad

2010-03-03 14:07:28 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Då har jag tränat med Wii Fit idag med :) Är riktigt taggad och har redan gått ner 2 kilo, inte för att jag behöver gå ner, vill bara få tillbaka lite muskler. Idag var vi uppe vid kl 04.30 och tog första kissrundan, sen såg vi film i sängen och eftersom jag inte kunde somna så gick vi ut och gick igen. Jag är väldigt konstig sådär.. vissa dagar är jag extremt trött hela tiden och skulle kunna sova 24h/7 och andra dagar är jag jättepigg och kan inte sova alls. Det är mycket skönare att vara pigg, då får man mera gjort. Igår blev det storstädat i lägenheten igen. Känns som man städar jämt och ändå är det skitigt efter 2 dagar.

Tränade med Max imorse, vi körde höger och vänster tass, men det var ingen utmaning han fattade direkt vad han skulle göra. Kanske ska ta det fast med fjärrkommando så att han typ vinkar. Nu sover dem så då får man passa på sitta lite vid datorn. På tal om inget.. Pepsi har blivit VÄÄÄLDIGT trotsig på sistonde, vet inte vad som har flugit i honom.


Titta så söt jag kan bli :)


Kasta då kastaaa..

Snus ?

2010-03-02 21:40:23 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


Max gör snusminen


Vilse i ett elljusspår

2010-03-02 21:11:32 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Imorse åkte jag och M´s kusin Bella ut till abborreberg och skulle gå elljusspåret med hundarna, när vi hade gått en bra bit träffade vi på ett gäng med 7-10 hundar som var ute på promenad. Hundarna hälsade Max var lite rädd i början men sen var det kul. Vi gick vidare och sen tänkte vi att det skulle bli för långt för hundarna om vi fortsatte så vi vände och trodde vi gick rätt.. Vi kom på några småstigar och båda höll på ramla hela vägen för det var så halt. Vi blev övertrötta och började skratta åt allting tillslut hittade vi ut på parkeringen igen.
Sen åkte vi hem till mig och snacka lite skit och såg på tv. :)

Vid 19 kom Edona o Conny på besök det var ett trevligt och roligt besök :) Dem hade med sig deras lilla afrikanska sköldpadda som kommer väga upp till 70 kilo, men nu var den sååå liten o söt. Den sprang omkring på bordet hela tiden. Max och Pepsi busade lite sen sov Max hela kvällen. Nu ska jag ta mig nåt att äta och sen gå sista rundan med hundarna.

Tydligen springer det omkring en naken kvinna med yxa i området så M får ta och följa med mig ut :S


Ak

2010-03-01 20:25:56 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Imorse tog jag mig till Ak mottagningen. Efter mycket tjat från släkt o vänner. Mina värden var dåliga som jag hade räknat med och jag måste troligtvis fortsätta med waranet i några år :(.. Idag har Max varit riktigt jobbig, han lyder inte, han blir aldrig trött, tror han är övertrött. Imorn blir det bättre hoppas jag. Annars har jag inte gjort mycket idag förutom hittat på aktiviteter med Max så han skulle bli trött.


Busa med husse


Full fart framåt