Vilse i skogen

2011-09-14 17:59:19 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Imorse hade jag och Malin bestämt oss för o åka till skogen och plocka svamp.
Vi blev klara tidigare och gav oss iväg så vi började våran promenad kl 09. Det började bra vi hittade lite svamp. Efter en lång stunds vandrande kom vi till en riktigt brant backe och tog oss ner, men där var det en återvändsgränd så vi blev illa tvugna att klätta upp för backen igen. RIKTIGT JOBBIGT. När vi kom upp bestämde vi oss för att hoppa av det "röda" spåret och gick in på en annan väg. Men den vägen ledde oss bara djupare in i skogen och längre bort från vårat spår.
Vi hittade massvis med svamp. Har nog aldrig sett så mkt svamp i hela mitt liv på ett och samma ställe.
Vi hade hundbajspåsar vi plocka i och sen hällde vi över till en stor påse. Så vi plockade o plockade och tömde påse efter påse. Tills vi kom på att klockan börjar springa iväg och Malin var tvungen att va inne i stan kl 14.
Vi skulle gå tillbaka till bilen. Men vart är var bilen ? Vi hade ingen aning om vart vi var eller åt vilket håll vi skulle gå.
Vi gick åt nåt håll som kändes bra. Vi gick o gick o klockan blev bara mer o mer. Stackars Malin var tvungen att ringa och avboka. Vi började bli lite oroliga, men vi kunde inte sluta plocka svampen :).
Vi kom till en sjö som vi trodde var bekant så vi började gå längs med en ny stig vi hittade. Men den tog oss bara runt och runt. Vi blev ganska uppgivna. Hundarna började bli trötta och vi hade inget vatten eller mat till oss själva.
På något sett kom vi till en korsning och chansade att ta den ena vägen och då hamnade vi tillslut i en skog vi kände igen oss i. Då var det bara en 1h kvar till bilen.

Ett 4 timmars äventyr blev det med en massa kassar svamp. 3 trötta hundar och 2 lyckliga tjejer som var nöjda med sin skörd. Även om vi blev rätt oroliga ett tag så hade vi ändå kul och skrattade bort det!
Tack söta Malin för ett roligt äventyr. Det blir alltid nåt slags äventyr när man är med Malin :)

Kommentarer
Monica Tolla o Busan

Men det är ju klassikern som polisen varnat om:) Svamp plockare som går vilse,så lätt hänt tyvärr,tur ni hittade ut till slut:-)

2011-09-15 09:46:31

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback