Veterinärbesök

2012-03-02 13:50:23 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Imorse var vi hos veterinären och undersökte hundarna. De kunde inte fastställa några noskvalster men vi fick behandling iaf. Så nu har vi karantän i 2 veckor. Sen ska vi städa hemmet med klorin föreslog hon. Ifall det skulle va något hemma. Om jag ska hälsa på andra hundar så måste ja tvätta händerna innan.

Det blev ett dyrt besök 2000kr :( Men vad gör man inte för sina pälsälsklingar.
O Det är så roligt för när man kommer någonstans med en kelpie så finns det alltid någon som är intresserad.
Nu var det några veterinärer som kom o ville kika på den fina kelpien :)
De tyckte han såg väldigt ung ut o det gör han fortvarande. Både valpig i sina rörelser och valpig i sinnet.
Men det jag blev mest glad över att han inte brydde sig om de andra hundarna vi mötte där ute. De skällde på oss men Max tittade åt ett annat håll :) Sååå duktig kille!

Det kommer bli ensamt och tråkigt att inte få träna ihop med våra kompisar :(

Kommentarer
Isabelle

Fattar inte att en veterinär trodde att det kunde vara förkylning? Som jag har uppfattat det så kan inte hundar bli förkylda så som vi människor.. Men, men :-) Vad det än är så hoppas jag att de blir bättre snart. Och vad kul att det gick så bra för Max med veterinärbesöket och att han lockade till sig en massa beundrare :-) Han är ju för bedårande! Lycka till med tillfriskningen så ses vi efter det!

2012-03-02 17:31:59

jobbigt om det inte är noskvalster nu då... Så hundarna fortsätter att vara South och du har lagt 2000 i onödan... Tyckte veterinären att det verkade som noskvalster? Du får berätta hur hundarna mår sen!

2012-03-03 00:13:36

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback