Nu åker den..

2012-07-01 10:51:15 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


I soporna den förbannade fyrklövern. Igår var vi och tävlade igen och jag trodde verkligen att vi skulle ta vårat Lp.. Men det gjorde vi som vanligt inte.. Blev nog lite besviken.

Nu handlar det bara om att ha lite tur. Och min tur verkar ha vändt.
Pepsi kan alla momenten klockrent förutom apporten. O iomed att vi inte tar apporten så får vi inte nolla något annat moment.
O Igår nollade vi ställandet.

Det handlar alltid om läggandet eller ställandet för oss. Vill inte Pepsi då gör han det inte. Så när vi är ute o tränar så tränar vi bara på läggandet, ställandet och apporten. Resten gör han alltid bra.

Jag vet inte hur jag ska kunna påverka honom att göra alla moment på tävling. För på träning gör han ju det perfekt. Kastar sig ner och tvärstannar..

O för att tillägga så fick jag flimmer strax efter platsliggningen så det var heller ingen höjdare.

Nu har vi inga tävlingar planerade så det kanske bli nästa år vi tävlar igen.. Trodde verkligen vi skulle ta det igår..

Kommentarer
Isabelle

Jag förstår dig verkligen.. Det ÄR inget kul när man vet hur bra hunden kan momenten, men sen strular det gång på gång på tävlingarna.. Man fattar inte varför hunden gör som den gör.. Typ som jag och Alice idag.. Jag tycker inte att jag är annorlunda än utanför planen, men ändå gick det skräp där inne, men när vi gjorde om det precis utanför så gick allting klockrent?? Jag blir faktiskt lite besviken när det blir så.. kan inte rå för det.. Men, som tur är kommer man väl igen så småningom och testar igen :-) Så hejja er!!

2012-07-01 22:08:09

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback