FAN FAN FAAAAN

2012-01-26 19:36:57 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


Jaha då var platsen förstörd.. Jag som redan har en osäker hund. Vi la platsen Max var längst ut för att inget skulle hända. Ja då springer det fram en hund o hoppar på honom... BLIR SÅÅ JÄÄVLA LEDSEN!

Nu är Max rabiat igen o ja orkar inte mer nu.. Känns som det är mitt fel som att ja är en dålig matte o han förtjänar nån bättre.

Det blir nog ingen tävling för oss.. Vill inte förstöra honom mer.



Kommentarer
Britt Ekberg http://rostaggens.com

Vilken otur, men misströsta inte, han kommer nog över det! Dessutom kan du ju avstå från platsen, om det känns osäkert. Jag tycker ändå att du skall pröva på de andra momenten tävlingsmässigt, ni har så fint samarbete, och du har ju jobbat så bra med honom.

2012-01-26 21:21:37
Isabelle

Håller med Britt! Du är INTE en dålig matte och idag var det riktigt otur! Märkte att hon inte vågade gå så långt ifrån sin hund. Hon borde ha varit ännu mer förberedd, men allt är så lätt att säga efteråt. Förstår att det känns jobbigt just nu, men jag vet att ni kommer klara massa av momenten och sen vet jag ju faktiskt att platsen har gått bra också, men känner du att du vill avstå så kör de andra momenten. Perfekt att få ha sin hunds uppfödare med som stöd och det betyder massor att en sådan tror på en! Så ge inte upp och glöm inte att du är värdefull för Max och han behöver dig och ingen annan! Ni kommer klara er igenom det här!

2012-01-26 21:46:49
Monica

Instämmer med båda föregående talare..Du har ju själv bestämt att nästa tävling är träning så träna då på de andra momenten om platsen känns osäker. Bättre känna på lydnaden och stå över platsen än att riskera något både för er och andras skull. Träna platsen massor utan andra hundar i parken på stan och olika konstiga miljöer.Kort avstånd från hunden men gärna lång tid men se till att lyckas hela tiden.Tränar du plats med andra väljer du vilka hundar som är med så det blir säkert för er. Det ordnar sig ska du se:-)

2012-01-26 22:47:44

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback