..

2009-10-30 22:23:26 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag har jag gjort iordning mig för första gången sen operationen. Tog en dusch som var väldigt jobbig, tur vi har en pall man kan sitta på. Men jag kände mig så j---la äcklig.. Sen kände ja för att sätta på mig lite smink så jag kände mig mkt piggare. Fast istället för att bli pigg av allt så blev jag helt slut, kanske är för tidigt att hålla på ?
När jag tänker efter så har jag inte fått någon information alls om hur mkt jag får röra mig lr inte. Jag vet att jag inte får bära något tungt, men det tyckte sköterskorna ja skulle göra när dem släppte hem mig så ljumsken börjde blöda igen.. Efteråt fick ja reda på att ja inte skulle bära..

Träffade Anna som har flyttat till sthlm. Det var riktigt kul att ses igen, märktes att vi hade en massa snack att ta igen.. Hon gjorde en läppförstoring så ville jag följa med och titta. Resultatet blev jätte fint, det blev inte alls överdrivet och så såg det naturligt ut. Blir själv sugen på att göra. men får inte när jag går på waran.
Sen kom jag hem och M åkte iväg o handla. När han kom hem sa jag sa åt honom att ja kunde bära ut soporna men fick en stort NEJ o så fick ja sitta på min stol medans han lagade maten.

Nu är jag heeelt slut, är illröd i ögonen vet inte varför.. Det känns som jag varit uppe i 32timmar lr nåt..
Hjärtat känns väldigt konstigt kan inte beskriva känslan för har aldrig känns så förut.
Men jag antar att ja borde ta det mera lungt nu ibörjan. Det har trots allt inte äns gått en vecka.


Tavlorna på Peppa har kommit upp med..

Kommentarer

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback